Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2020 στην Μεγαλόπολη

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2020 στην Μεγαλόπολη

Μάιος 25, 2019 - 16:22
0 σχόλια

Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ», μαζί με την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross (ΜΧ) του 2020 στον πλέον καταξιωμένο αγωνιστικό χώρο της Ελλάδας, στην πίστα της Μεγαλόπολης!

 

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross διοργανώνεται σε έναν μόνο αγώνα κάθε χρόνο, σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών (μέσα Ιουλίου – τέλη Αυγούστου) για να διευκολύνεται η προσέλευση νεαρών αθλητών από όλο τον κόσμο! Σε ένα αγώνα ο οποίος αποκτά έτσι ιδιαίτερη αίγλη αφού, εκτός του διαγωνισμού των νεαρών αθλητών, σε ατομικό επίπεδο, αγωνίζονται και οι χώρες των αθλητών μέσω των οργανωμένων νεανικών Εθνικών Ομάδων τους (Junior Motocross of Nations)!

 

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior ΜΧ είναι μια σύγχρονη νεανική μοτοΟλυμπιάδα η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και χώρες.

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross μετέχουν αθλητές ηλικίας 10-17 ετών, σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (10-12, 12-14, 13-17 ετών) και την αναπτυξιακή πορεία του θεσμού αποδεικνύει το γεγονός ότι τα 2 προηγούμενα έτη, συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές από 20+ χώρες κάθε χρονιά, αριθμός που προβλέπεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Με αυτά τα δεδομένα, η προβολή του θεσμού και αντίστοιχα το ενδιαφέρον του κοινού, αυξάνεται όλο και περισσότερο και μάλιστα διατηρεί αυτή την αυξητική τάση.

 

Σημαντικός αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειάς μας η Περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία, με αρχηγό τον αποφασιστικό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, έκανε ότι ήταν δυνατόν για να είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε. Να προχωρήσουμε με άνεση χρόνου, να δώσουμε προσοχή σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι η ανάπτυξη του μοτοαθλητισμού στην Ελλάδα και παράλληλα η προβολή της χώρας μας. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Παγκ. Πρωταθλήματος Junior ΜΧ στην Μεγαλόπολη, το γεγονός ότι στην χώρα μας  θα έρθουν παιδιά και έφηβοι από όλα τα σημεία του ορίζοντα, παιδιά και έφηβοι που ίσως να μην έχουν ακούσει ακόμα για την Ελλάδα, την ιστορία της και την ομορφιά της, δίνει μια ιδιαίτερη, μοναδική, σημασία στην εκδήλωση αυτή. Αν δε σκεφτεί κανείς ότι τα παιδιά/έφηβοι θα συνοδεύονται από τις οικογένειές τους και μάλιστα σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, πολλαπλασιάζει και διευρύνει την αξία της εκδήλωσης.

 

Ο ΑΡΗΣ ΑΣ και η ΑΛΜΑ σας προσκαλούν και σε περιμένουν από τώρα στην παγκόσμια νεανική Μεγαλόπολη του 2020!!  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.