Παιδιά από το Χαμόγελο του παιδιού καλεσμένα στο Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου

Παιδιά από το Χαμόγελο του παιδιού καλεσμένα στο Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου

Φεβρουάριος 26, 2015 - 18:10
2 σχόλια

Το Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου θα επισκεφθούν 150 παιδιά που είναι στην αγκαλιά του Χαμόγελου του παιδιού.

Είναι μια κοινωνική παροχή από την διεύθυνση του χιονοδρομικού αλλά και υποχρέωση σε αυτό το δύσκολο έργο της διεύθυνσης του χαμόγελου του παιδιού.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι κοινωνική παροχή είναι οτι θα επισκεφθουν 150 παιδιά το χιονοδρομικό? ,δεν καταλαβαίνει κανένας ....Μηπως ενοούν οτι θα τους δωσουν δωρεάν απο ένα σουβλάκι και λιγο ψωμακι στο χέρι?ή μήπως θα τους δωσουν δωρεαν σκαφάκια να κάνουν πανω -κάτω? Εαν θέλει να κάνει κοινωνική παροχή η διευθυνση , να βγεί και να ανακοινώσει οτι πληρωσει το σισύτιο ενός μηνός αυτών των παιδιών ή ότι δίνει σε χρήμα ένα σεβαστό ποσό π.χ.των 15-20 χιλιάδων ευρώ για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες,να πούμε όλοι μας ένα μεγάλο μπράβο.Αλλιώς αφήστε τα παιδάκια στη ησυχία τους

Θα φέρουν τα παιδιά μέσα στο κρύο για να κάνουν τι?-δεν γράφει πουθενά.Μήπως για να φαίνεται ότι το χιονοδρομικο έχει κόσμο?. Εγώ λέω την άλλη φορά να φέρουνε και τους Νεοσύλεκτους της Αεροπορίας για πιο πολύ μπούγιο.Για γέλια και για κλάματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.