Παναρκαδικός - Α.Ο. Τεγέας 4-0 (vid)

Παναρκαδικός - Α.Ο. Τεγέας 4-0 (vid)

Σεπτέμβριος 24, 2017 - 19:11
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας της μαχητικής Τεγέας με σκορ 4-0 για την Γ’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Για το τριφύλλι ο αγώνας με την Τεγέα αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την επόμενη εβδομάδα όπως και για την ομάδα του Πολ Χατζόπουλου που πήρε γέμισε πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Ο Τζορτζ Ομπούσο σημείωσε χατ τρικ (13’, 74’, 76’) και Όμυρος Συρρεγγέλας (48’) οι σκόρερ από πλευράς Παναρκαδικού με τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς με τις απίστευτες αποκρούσεις του κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 4-0.

Ο έμπειρος πορτιέρο της Τεγέας απέκρουσε και πέναλτι και μάλιστα με διπλή εντυπωσιακή προσπάθεια κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα από τις εξέδρες του γήπεδο του Παναρκαδικού και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο του Παναρκαδικού βρέθηκε και παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Πετρόπουλος, Άσσεν, Μπούτας (81’ Μπινιώρης), Μπαξεβάνος (66’ Στρέμπας), Νάνος, Κυριακόπουλος, Ομπόσου (87’ Τσιώλης), Λυμπερόπουλος Ν. (74’ Απειρανθίτης), Συρεγγέλας, Καδάς, Νάτσης.

Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ (Πολ Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Δελής (68’ Κατσικερός), Σεφέρης, Πλαντζάς, Ηλιόπουλος (63’ Λεσάι), Βρούβας, Ποντίκης (46’ Σούλο), Λάγκας, Μπέλτσος, Καραμπέτσος, Τσαλγιτζόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-ΑΟ Τεγέας 4-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ηλικια του τερματοφυλακα της Τεγεας ξερουμε; Τρομερος, αν δεν ηταν αυτος θα ειχε παει 8-9 γκολ ο Παναρκαδικος παραπανω..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.