Παναρκαδικός - Ρόδος 0-2 (vid)

Παναρκαδικός - Ρόδος 0-2 (vid)

Ιανουάριος 12, 2020 - 16:34
12 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πάλεψε, ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωστόσο η Ρόδος ήταν η νικήτρια με σκορ 0-2 στο ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την 15η αγωνιστική.

Στο 17ο λεπτό στην πρώτη τους ευκαιρία τα "ελάφια" πήρα το προβάδισμα με γκολ του Γιόνδη έπειτα από κόρνερ που αμφισβητήθηκε από τον Παναρκαδικό με τον Πίτκα να κρατάει την ομάδα του στις μεγάλες ευκαιρίες του Παναρκαδικού στην συνέχεια.  Στο 41' η Ρόδος κέρδισε πέναλτι όπου και αυτό σήκωσε διαμαρτυρίες με τον Μισέλ να γράφει το 0-2.

Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός ανέβασε στροφές και πάλι χωρίς όμως να βρεί δίχτυα με ενώ φωνάζει και για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.  Από την άλλη η Ρόδος διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και έφυγε από την Τρίπολη με την νίκη.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την Ρόδο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Ρόδος 0-2


12 Σχόλια

Η αλητεία της διαιτησίας σε όλο της το μεγαλείο. Μόνο στους φιλάθλους δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα. Αλητεία... Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και δυνατά. Δεν έχασε η ομάδα η διαιτησία έχασε την αξιοπρέπεια της

Όταν κερδίζει, όλα καλά. Όταν χάνει, του φταίει το σύμπαν. Μήπως σας θυμίζει μια ομάδα λιμανιού;

@19.36 Είσαι βαριά άρρωστος ! Αν δεν το ξέρεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπάρχει και τμήμα πνευματικά άρρωστων !

Τόσο πολύ σας ενοχλεί το όνομα του Παναρκαδικού εσάς εκεί στον αστέρα που βγάζετε τόσο χολή;Ασχοληθείτε με την ομάδα σας και με τα εκατομμύρια σας και αφήστε εμάς στις ραχούλες,άντε πια γελοίοι!!!!

17.37 πόσο νούμερο παίζει να είσαι? Είδες τον αγώνα για να έχεις άποψη? Σαλτα και.... Ρε φλουφλη. Τα πετσοκοψε τα παιδιά ή διαιτησία. Και σκεφτείτε όλοι σας ρε ότι τα παιδιά αυτά παίζουν για την φανέλα που φοράνε, και δεν πληρώνουν νταβατζιλικια στον Αστέρα για μια συμμετοχή ή για μια αποστολή στην ομάδα. Σεβαστειτε τα παιδιά την πόλη σας, και Αγαπήστε όλες τις ομάδες της Αρκαδίας.

Και ο Αστέρας της Αρκαδίας είναι μεγάλε αλλά χολή βγάζεις καο συμφωνώ μαζί σου να τος στηρίξουμε όλες

@20.32 Το πόσο αγαπάς ΟΛΕΣ τις ομάδες της Αρκαδίας, φαίνεται από τη χολή που βγάλεις για τον Αστέρα , λές και ότι είναι ομάδα της ....Αφρικής ! Ντροπή σου ......

12:46 Ουπς! Άφησαν ανοιχτή την πόρτα του κλουβιού και βγήκες; Μπανάνα και κλουβί γρήγορα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.