Πανηγύρι στο Κακούρι

Πανηγύρι στο Κακούρι

Ιούλιος 14, 2019 - 19:44
2 σχόλια

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι την Πέμπτη 1 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.

Ο χορός είναι φυσικά ελεύθερος. Σας περιμένουμε όλους σε μια μαγική βραδιά γεμάτη κέφι.

 


2 Σχόλια

Τι να κάνουν κι αυτοί, κάνουν πανηγύρι γιατί χαίρονται που τους έριξε ο Παυλής άσφαλτο στους δρόμους. Επειδή είναι το χωριό του όμως, γιατί μέσα στην Τρίπολη ακόμα περιμένουμε να ασφαλτοστρώσει τους 80 δρόμους που είχε υποσχεθεί. Θα ακολουθήσει βέβαια μεγαλύτερη γιορτή στην Τρίπολη, γιατί επιτέλους πλησιάζουν όλο και πιο πολύ οι μέρες που θα μας κουνήσει οριστικά μαντίλι η πιο άχρηστη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ, αυτή των πανηγυριών, της γουρνοπούλας, της λακούβας και των αδέσποτων..

Μπερδεύεις την βούρτσα με την μπαντανοβουρτσα ... Στο χωριό μας έρχεσαι όταν θέλεις και αν θέλεις ... Αλλά δεν κάνει να το προσβάλλεις .... Ψήφισες ??? κάνε υπομονή ....έχεις να μάθεις πολλά ακόμα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.