Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Ιανουάριος 13, 2020 - 08:02
1 σχόλια

Με αλλαγή στην κορυφή και μπουρλότο στην ουρά έκανε ποδαρικό η Α' Αρκαδίας στην 12η αγωνιστική που ήταν πρώτη για το 2020 και πρώτη για τον δεύτερο γύρο με τον Ερμή Μελιγούς να ανεβαίνει και πάλι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

10 τέρματα μπήκαν συνολικά σε πέντε αναμετρήσεις αφού ο ΠΑΟΚ Τρίπολης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Λεωνίδιο με την τοπική ομάδα να παίρνει τους βαθμούς στα χαρτιά ενώ είχαμε μόλις μία νίκη γηπεδούχου και από κει και πέρα δύο διπλά και δύο ισοπαλίες.

Ισόπαλο χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι στη Μεγαλόπολη μεταξύ της Δημητσάνας και του Πανθυρεατικού σε ένα παιχνίδι που πραγματικά τα είχε όλα. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Ορχομενός μέσα στην έδρα της Δόξας ενώ εξίσου σημαντικό τρίποντο πήρε και ο Μαντινειακός επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου το οποίο και προκάλεσε ανακατατάξεις στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ισοπαλίας χωρίς τέρματα στον Άγιο Ανδρέα για Κορακοβούνι και Τεγέα.

Το λυπηρό γεγονός της αγωνιστικής ήταν ότι ο ΠΑΟΚ Τρίπολης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Λεωνίδιο και μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια των ασπρόμαυρων σε αυτόν το δεύτερο μισό της σεζόν που διανύουμε.

Το αποτέλεσμα  της αγωνιστικής: Ο Ορχομενός φώναξε πως είναι εδώ... Η ομάδα του Λεβιδίου πήρε μεγάλο διπλό στη Μεγαλόπολη και ξεκίνησε με νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο man of match της 10ης αγωνιστικής: Ήταν εκεί που έπρεπε για να σκοράρει και να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη. Ο λόγος για τον Πριόβολο του Μαντινειακού που πέτυχε και τα δύο τέρματα στην σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Αποτελέσματα

Απόλλωνας Τυρού - Ερμής Μελιγούς 1-3

Δόξα Μεγαλόπολης - Ορχομενός Λεβιδίου 1-2

Κορακοβούνι - Τεγέα 0-0

Μαντινειακός - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-0

Δημητσάνα - Πανθυρεατικός 1-1

Λεωνίδιο - ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1. Ερμής Μελιγούς 26

2. Λεωνίδιο 24

3. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 24

4. Πανθυρεατικός 22

5. Δημητσάνα 21

6. Μαντινειακός 16

7. Τεγέα 15

8. Κορακοβούνι 15

9. Δόξα Μεγαλόπολης 14

10. Απόλλωνας Τυρού 11

11. Ορχομενός 10

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Πανθυρεατικός-Απόλλωνας Τυρού

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Δημητσάνα

Ορχομενός-Μαντινειακός

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μία ομάδα που βασίζεται σε νεαρή ηλικία ποδοσφαιριστών και είναι 2 πόντους πίσω από την πρώτη θέση μετά από 12 αγωνιστικές μόνο επιτυχία μπορείς να το χαρακτηρίσεις.. Δεν ξέρουμε ποιός θα βγει πρωταθλητής αλλά και το Λεωνίδιο και ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι δυνατά στην κορυφή, έχει δρόμο ακόμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.