Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 11, 2019 - 08:29
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" του Μαντινειακού που έκοψε βαθμούς από το Λεωνίδιο αυξάνοντας την διαφορά της στους +4 βαθμούς με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

16 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο και την ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνει τοι μεγαλύτερο σε έκταση γκολ στο γήπεδο της.

Στα αποτελέσματα της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής εκτός από την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Λεωνιδίου και την ισοπαλία του Λεωνιδίου με τον Μαντινειακό είχαμε το διπλό της Δόξας στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού, την νίκη στο φινάλε του Ορχομενού κόντρα στο Κορακοβούνι και το άλμα παραμονής από τον Απόλλωνα που κέρδισε τις Βρασιές στον Τυρό.

Άξιο αναφοράς το τέλος των τεσσάρων σερί ηττών του Μαντινειακού υπό τις ειδικές συνθήκες που ήρθε η ισοπαλία του στο Λεωνίδιο αλλά και το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής που πέτυχε στο Άστρος η Δόξα Μεγαλόπολης και εδραιώνεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Στο ντέρμπι με φόντο την παραμονή στον Τυρό ο Απόλλωνας πήρε την νίκη ανοίγοντας την διαφορά του από τις Βρασιές που είναι κάτω από την ζώνη στους 7 βαθμούς κάνοντας ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία.

Ο man of match της 15ης αγωνιστικής: Ο συγκεκριμένος τίτλος πηγαίνει δίχως αμφιβολία στον Σωτήρη Μέλλο όχι μόνο λόγω του γκολ του και της συνολικότερης παρουσίας του αλλά και εξαιτίας της επικής στιγμής fair play σκοράροντας αυτογκόλ κατά της ομάδας του.

Αποτελέσματα

Απόλλωνας Τυρού-Βρασιές 2-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 4-1

Λεωνίδιο-Μαντινειακός 1-1

Πανθυρεατικός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-2

Ορχομενός-Κορακοβούνι 2-1

Νικηταράς-Ερμής Μελιγούς 0-3 α.α.

Ρεπό: Τεγέα

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 39

2. Λεωνίδιο 35

3. Δόξα Μεγαλόπολης 23

4. Ορχομενός 21

5. Ερμής Μελιγούς 20

6. Πανθυρεατικός 20

7. Τεγέα 19

8. Κορακοβούνι 18

9.  Απόλλωνας Τυρού 16

10. Μαντινειακός 13

11. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 13

12. Βρασιές 9

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Νικηταράς-Λεωνίδιο 0-3 α.α.

Βρασιές-Μαντινειακός

Ολυμπιακός-Πανθυρεατικός

ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός

Δόξα Μεγαλόπολης-Απόλλωνας Τυρού

Κορακοβούνι-Τεγέα

Ρεπό: Ερμής Μελιγούς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.