Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 16ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Ιανουάριος 25, 2015 - 10:11
1 σχόλια

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 16ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας ήταν εξωαγωνιστικός καθώς ο άστατος καιρός και η συνεχείς και έντονη βροχόπτωση δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα σε τρεις αναμετρήσεις να υπάρχει λευκή ισοπαλία ενώ υπήρξε και μία αναβολή αυτή του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την Δόξα.

Ο Πανθυρεατικός έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα περνώντας από την Μεγαλόπολη κερδίζοντας δύσκολα στο ντέρμπι την Φαλαισία κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ και ο Νικηταράς ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής επικρατώντας του Παγγορτυνιακού. Ρεπό είχε ο Ορχομενός Λεβιδίου.

Φαλαισία-Πανθυρεατικός 1-2:  Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και έφυγε από την Μεγαλόπολη με την νίκη και πλέον οδεύει για να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο 25’ με αυτογκόλ του Κωστόπουλου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, ενώ στο 47’ ο Πολυμενάκος πέτυχε το 0-2. Στο  73’ ο Μυλωνάς μείωσε σε 1-2 και στο 80’ ο Σακελλαρίου κράτησε τον Πανθυρεατικό όρθιο όταν απέκρουσε χτύπημα πέναλτι του Κολιόπουλου.

Ηρακλής Βερβένων-Δόξα Μεγαλόπολης: Αναβλήθηκε λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση.

ΑΕΚ Τρίπολης-Λεωνίδιο 0-0: Λίγες μέρες μετά τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αρκαδίας ΑΕΚ και Λεωνίδιο βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι αυτοί την φορά με τους ‘’κιτρινόμαυρους’’ γηπεδούχους όμως και πάλι το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι υπό συνεχή βροχή κόντρα σε δύο αρκετά όπως αποδεικνύεται ισοδύναμες ομάδες.

Βρασιές-Τεγέα 0-0: Ένα ακόμα στείρο παιχνίδι κόντρα στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα. Λίγες οι καλές στιγμές των δύο ομάδων με αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και τους τερματοφύλακες όποτε χρειάζονται να δηλώνουν παρών και να κρατάνε το μηδέν μπροστά από τις δύο εστίες.

Νικηταράς-Παγγορτυνιακός 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τον Νικηταρά κερδίζοντας με 3-1 τον Παγγορτυνιακό στο βραδινό (18:00) παιχνίδι του προγράμματος της 16ης αγωνιστικής με την ομάδα της Γορτυνίας να παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας. Στο 7’ ο Χρ. Κοντογιαννόπουλος πέτυχε το 1-0, ενώ στο 27’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιρμαλή με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 30’ ο Κοσκινάς πέτυχε το 2-0 και στο 32’ ο Ρίζος το 3-0. Στην επανάληψη ο Παγγορτυνιακός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πίεσε, δημιούργησε φάσεις για γκολ και τελικά κατάφερε στο 77’ ο Κουρόγωργας με όμορφο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Απόλλων Τυρού-Κορακοβούνι 0-0: Ισοπαλία και στο ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που δίνουν την δική τους μάχη για παραμονή στην κατηγορία με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Στις καθυστερήσεις το Κορακοβούνι έμεινε με 10 παίκτες όταν μετά από μικροένταση ο Γ. Λυτρίβης είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Σκόρερ: Αγγελόπουλος 16 (Πανθυρεατικός)

Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής

 Νικηταράς Δολιανών-Παγγορτυνιακός 3-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Λεωνίδιο 0-0 

Κορακοβούνι-Απόλλων 0-0  

Φαλαισία-Πανθυρεατικός 1-2  

Ηρακλής-Δόξα Μεγαλόπολης αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου

Βρασιές-Τεγέα 0-0

Βαθμολογία:

1. Πανθυρεατικός 39

2. ΑΕΚ Τρίπολης 29

3. Δόξα Μεγαλόπολης 28 *

4. Λεωνίδιο 28

5. Τεγέα 24

6. Φαλαισία 23

7. Βρασιές 20

8. Νικηταράς 18

9. Απόλλων Τυρού 13

10. Ορχομενός 11

11. Ηρακλής 10 *

12. Κορακοβούνι 10

13. Παγγορτυνιακός 7

Επόμενη αγωνιστική

Λεωνίδιο- Απόλλων Τυρού

Τεγέα-Νικηταράς

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης

Ορχομενός-Κορακοβούνι

Παγγορτυνιακός-Φαλαισία

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.