Το πανόραμα της 20ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 20ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Μάρτιος 25, 2019 - 08:51
0 σχόλια

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή ενώ ανακατατάξεις είχαμε στην ουρά με το τέλος της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με το Λεωνίδιο να περνάει δια πυρός και σιδήρου από την Μελιγού και την ΑΕΚ Τρίπολης να παίρνει άνευ αγώνα τους βαθμούς.

11 γκολ ήταν συνολικά που μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 5 αναμετρήσεις με την Τεγέα να είναι η μοναδική γηπεδούχος ομάδα που κέρδισε ενώ είχαμε ακόμα δύο ισοπαλίες και δύο διπλά.

Στα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής εκτός από την νίκη του Λεωνιδίου στην Μελιγού είχαμε την νίκη της Τεγέας κόντρα στις Βρασιές, το διπλό του Μαντινειακού στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού, αλλά και τις ισοπαλίες του Κορακοβουνίου με την Δόξα Μεγαλόπολης και του Απόλλωνα Τυρού με τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Μαντινειακός κερδίζει έπειτα από έναν ολόκληρο γύρο και πιο συγκεκριμένα από τις 25 Νοεμβρίου κόντρα και πάλι στον Πανθυρεατικό με σκορ τότε 2-0. Επίσης αξίζει να σημειωθεί και η 9η ισοπαλία του Απόλλωνα που είναι η ομάδα με τις περισσότερες στην Α' Αρκαδίας.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Δίχως αμφιβολία οι εκτός έδρας νίκες του Λεωνιδίου και του Μαντινειακού έχουν τεράστια αξία και σημασία και για τους δύο και σίγουρα αποτελούν τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο man of match της 20ης αγωνιστικής: Ο Γρηγόρης Λάτσης σκόραρε το "χρυσό" όπως αποδείχθηκε γκολ του Λεωνιδίου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ερμή κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον βιονικό αρχηγό των ερυθρολεύκων.

Αποτελέσματα

Τεγέα-Βρασίες 2-0

Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-2

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης 0-0

Πανθυρεατικός-Μαντινειακός 0-1

Απόλλωνας Τυρού-Ορχομενός 1-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Νικηταράς 3-0 α.α.

Ρεπό: Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 54

2. Λεωνίδιο 47

3. Δόξα Μεγαλόπολης 31

4. Ερμής Μελιγούς 27

5. Ορχομενός 25

6. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 25

7. Πανθυρεατικός 24

8. Τεγέα 24

9. Κορακοβούνι 20

10. Απόλλωνας Τυρού 18

11. Μαντινειακός 18

12. Βρασιές 16

13. Νικηταράς -

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός-Λεωνιδίου-Κορακοβούνι

Δόξα Μεγαλόπολης-Τεγέα

Νικηταράς-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.

Βρασιές-Ερμής Μελιγούς

Μαντινειακός-Απόλλωνας Τυρού

Ορχομενός-Λεωνίδιο

Ρεπό: ΑΕΚ Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.