Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 21, 2019 - 08:23
0 σχόλια

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και την εκτός έδρας νίκη του στο Λεβίδι επί του Ορχομενού.

 Σε έξι αναμετρήσεις σημειώθηκαν συνολικά 20 τέρματα σε μια αγωνιστική με δύο νίκες για γηπεδούχους, δύο διπλά και δύο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει στην Τρίπολη την πιο μεγάλη σε έκταση σκορ σε αυτή την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.

Με 4 γκολ σε 3 αγωνιστικές ο Σπύρος Βερβεσός οδηγεί την κούρσα των σκόρερ. Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην Α' Αρκαδίας πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ο οποίος είναι και η μοναδική ομάδα με 3 στα 3 και χωρίς να έχει την οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια μέχρι στιγμής.

Να σημειωθεί ότι πλέον μόνο ο ΠΑΟΚ Τρίπολης δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει βαθμό παραμένοντας άπαντος στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Πανθυρεατικός είδε για πρώτη φορά να παραβιάζεται η εστία του και μάλιστα δυο φορές στο ντέρμπι με τον Ερμή στην Μελιγού.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Δίχως αμφιβολία η νίκη του Ερμή κόντρα στον Πανθυρεατικό στο μεγάλο ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας και της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας συγκέντρωσε πάνω του το περισσότερο ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ο man of match της 3ης αγωνιστικής: Ο Σωτήρης Μέλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Απόλλωνα επί του ΠΑΟΚ Τρίπολης έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αποτελεί το Α και το Ω στην δημιουργία της ομάδας του Τυρού όντας απολαυστικός κόντρα στον δικέφαλο της Τρίπολης.

Αποτελέσματα

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός 2-0

Κορακοβούνι-Δημητσάνα 1-1

Τεγέα-Μαντινειακός 1-1

Ορχομενός Λεβιδίου-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1-2

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Απόλλων Τυρού 1-5

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης 3-2

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 9

2. Λεωνίδιο 7

3. Ερμής Μελιγούς 6

4. Πανθυρεατικός 6

5. Ορχομενός 4

6. Τεγέα 4

7. Δημητσάνα 4

8. Δόξα Μεγαλόπολης 3

9. Απόλλωνας Τυρού 3

10. Κορακοβούνι 2

11. Μαντινειακός 2

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-Ερμής Μελιγούς

Πανθυρεατικός-ΠΑΟΚ Τρίπολης

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Τεγέα

Απόλλων Τυρού-Κορακοβούνι

Μαντινειακός-Λεωνίδιο

Δόξα Μεγαλόπολης-Δημητσάνα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.