Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 05, 2018 - 09:15
0 σχόλια

Νικήτρια του ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης κόντρα στον περσυνό πρωταθλητή Πανθυρεατικό η οποία σε συνδιασμό με το ρεπό του Λεωνίδιου οδηγεί την κούρσα της Α' Αρκαδίας κάνοντας το 4 στα 4.

15 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις με τις Βρασιές εκτός από την πρώτη τους νίκη να κάνουν και το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής επί του Νικηταρά, ενώ είχαμε και μία ισοπαλία στο ντέρμπι της Νότιας Κυνουρίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε τον Πανθυρεατικό ενώ κάτι ανάλογο έκανε και το Κορακοβούνι επί του Ερμή, η Τεγέα επί του Ορχομενού, η Δόξα επί του Μαντινειακού και οι Βρασιές απέναντι στον Νικηταρά. Η μοναδική ισοπαλία ήρθε από το Ολυμπιακός Λεωνίδιου-Απόλλωνας Τυρού.

Άξιο αναφοράς η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Κορακοβουνίου και μάλιστα με τους ίδιους σκόρερ (Κοντογιαννόπουλος, Κατσικαδάς) και την ίδια σειρά όπως στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Τεγέα, η πρώτη νίκη των Βρασιών αλλά και ο πρώτος βαθμός στο νέο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό με τον Νικηταρά να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό έχοντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Ξεκάθαρα η νίκη του Κορακοβουνίου επί του Ερμή. Η ομάδα από το Κορακοβούνι δεν είναι μόνο σκληροτράχηλη αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματική δείχνοντας πως αποτελεί σταθερή αξία και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο man of match της 4ης αγωνιστικής: Δίχως δεύτερη σκέψη ο Παναγιώτης Τετώρος η αλλιώς "το πουλί του Κορακοβουνίου". Ο νεαρός ταλαντούχος κίπερ απέδειξε και πάλι γιατί θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Α' Αρκαδίας. Ένα μεγάλο μερίδιο της σπουδαίας νίκης της ομάδας του επί του Ερμή του ανήκει.

Αποτελέσματα

Σάββατο (4/11, 15:00)

Νικηταράς Δολιανών-Βρασιές 1-3

Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός 1-0

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Απόλλων Τυρού 1-1

Τεγέα-Ορχομενός Λεβιδίου 2-0

Κυριακή (5/11, 15:00)

Κορακοβούνι-Ερμής Μελιγούς 2-0

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 3-1

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 12

2. Λεωνίδιο 9

3. Κορακοβούνι 7

4. Δόξα Μεγαλόπολης 7

5. Τεγέα 6

6. Βρασιές 6

7. Ερμής 4

8. Ορχομενός 4

9. Πανθυρεατικός 4

10. Απόλλωνας Τυρού 3

11. Μαντινειακός 2

12. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 1

13. Νικηταράς 0

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός Λεβιδίου-Πανθυρεατικός

Ερμής Μελιγούς-Τεγέα

Απόλλων Τυρού-ΑΕΚ Τρίπολης

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι

Μαντινειακός-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Νικηταράς Δολιανών-Δόξα Μεγαλόπολης

Ρεπό: Βρασιές

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.