Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 26, 2018 - 09:11
0 σχόλια

ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στην Α' Αρκαδίας έχοντας το απόλυτο μετά από επτά αγωνιστικές με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω από τους Νοτιοκυνουριάτες.

16 γκολ συνολικά μπήκαν στα Αρκαδικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας σε 6 αναμετρήσεις εκ των οποίων τα περισσότρερα για μία ακόμα αγωνιστική σε αναμέτρηση της ΑΕΚ Τρίπολης η οποία είναι παράλληλα και η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Στα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε άνετα εκτός έδρας τον Νικηταρά, το Λεωνίδιο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έκανε την ανατροπή επικρατώντας στο ντέρμπι του Ερμή ενώ εξίσου σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Ορχομενός Λεβίδιου κόντρα στον Απόλλωνα Τυρού και ο Μαντινειακός επί του Πανθυρεατικού. Νικητή δεν έβγαλαν τα παιχνίδια της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Κορακοβούνι και των Βρασιών με την Τεγέα όπου είχαμε ισοπαλίες.

Άξιο αναφοράς ότι ο Νικηταράς παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό ακόμα στην Α' Αρκαδίας ενώ ο Ερμής αγνοεί την νίκη από την δεύτερη αγωνιστική όταν και είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Νικηταρα και από την 3η αγωνιστική ο περσινός πρωταθλητής Πανθυρεατικός όταν και επικράτησε του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Το ντέρμπι του Λεωνιδίου με τον Ερμή τα είχε όλα. Ανατροπή, φάσεις, αγωνία, μία αποβολή και ένα συναρπαστικό φινάλε με τους ερυθρόλευκους με ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Βερβεσό να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

Οι man of match της 7ης αγωνιστικής: Ο τίτλος μοιράζεται στον Φίλιππο Σαλαπάτα της ΑΕΚ Τρίπολης και τον Σπύρο Βερβεσό του Λεωνιδίου. Ο πρώτος για το χατ τρικ του και ο δεύτερος για το γκολ του στις καθυστερήσεις στον αγώνα με τον Ερμή που χάρισε τελικά τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αποτελέσματα

Νικηταράς Δολιανών-ΑΕΚ Τρίπολης 1-5

Λεωνίδιο-Ερμής Μελιγούς 2-1

Ορχομενός Λεβιδίου-Απόλλων Τυρού 3-0

Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι 1-1

Βρασιές-Τεγέα 0-0

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός 2-0

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ Τρίπολης 21

2. Λεωνίδιο 18

3. Δόξα Μεγαλόπολης 11

4. Κορακοβούνι 11

5. Ορχομενός 9

6.  Τεγέα 8

7. Μαντινειακός 8

8. Βρασιές 7

9. Πανθυρεατικός 6

10. Ερμής 6

11. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 4

12. Απόλλωνας Τυρού 4

13. Νικηταράς 0

Επόμενη αγωνιστική

Λεωνίδιο-Ορχομενός Λεβιδίου

Απόλλων Τυρού-Μαντινειακός

Ερμής Μελιγούς-Βρασιές

Πανθυρεατικός-Νικηταράς Δολιανών

Τεγέα-Δόξα Μεγαλόπολης

Κορακοβούνι-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ρεπό: ΑΕΚ Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.