Παραδοσιακό γλέντι για τους απόδημους Αρκάδες στην Τρίπολη (photos&video)

Παραδοσιακό γλέντι για τους απόδημους Αρκάδες στην Τρίπολη (photos&video)

Ιούλιος 28, 2014 - 10:13
6 σχόλια

Με εντυπωσιακούς παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη  το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουλίου συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα του 8ου Παγκόσμιου συνεδρίου των απόδημων Αρκάδων με τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση να διασκεδάζει και να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος το θέαμα που πρόσφεραν οι χορευτικοί σύλλογοι της πόλης.

Σε μια πολύ όμορφη και φιλική καλοκαιρινή βραδιά οι απόδημοι Αρκάδες αλλά και το πλήθος του κόσμου που βρέθηκαν  στην πλατεία Άρεως καμάρωσαν τα παιδιά των χορευτικών συλλόγων να χορεύουν τα πατροπαράδοτα Ελληνικά τραγούδια υπό τους ήχους της ορχήστρας του Κώστα  Κόκκορη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κόσμος ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που είχε στηθεί και έγινε ένα με τους χορευτικούς συλλόγους χορεύοντας και διασκεδάζοντας με αμείωτο κέφι.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνώτης, ο αντιπεριφερείαρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννάκουρας και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Video: 

youtube://v/bNX_xtzrd8w


6 Σχόλια

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ?

Καλύτερα να λύσουν το πρόβλημα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...Είναι πολύ σημαντικότερο και μείζον...Ποιος χ***ηκε για τον Παναρκαδικό; Δόξα τω Θεώ, υπάρχει ο Αστέρας για να βλέπουμε μπάλα...

Μόνο ο Anonymous 11:45 είναι σωστός. Οι άλλοι … δύο πουλιά πάν’ ψηλά, το τρίτο χαμηλώνει, από κει παν κι οι άλλοι, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο; ότι θυμούνται χαίρονται, βάρεσε μπιέλα, πάρ’ τ’ αυγό και κούρεβ’ το, χέσε ψηλά κι αγνάντευε, η μαλακία πάει σύννεφο, τρία πουλάκια κάθονταν, χαιρέτα μου τον πλάτανο, μαύρα μεσάνυχτα, χαίρε βάθος αμέτρητον.

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:21 ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ......ΧΑΧΑΧΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ......

Στον Παναρκαδικό τα προβλήματα τα δημιούργησε ο Παυλής ο οποίος εξακολουθεί να το παίζει σωτήρας και όλο για επενδυτές έψαχνε και θα ψάχνει. Μάλλον επενδυτές για να σώσει την πάρτη του τελικά ψάχνει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.