Το παραδοσιακό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης στα δημοτικά σχολεία Μεγαλόπολης και Άστρους

Το παραδοσιακό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης στα δημοτικά σχολεία Μεγαλόπολης και Άστρους

Μάιος 24, 2017 - 09:08
0 σχόλια

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στη Μεγαλόπολη και την Πέμπτη18 Μαΐου 2017στο 'Αστρος, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τους τελειόφοιτους των Δημοτικών Σχολείων, από ομάδα καθηγητών και μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης. Στoπλαίσιο της ενημέρωσης, οι μαθητές της τελευταίας τάξης του δημοτικού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Μουσικό Σχολείο και τις διαφορές του από τα υπόλοιπα γυμνάσια.

Τα Μουσικά Σχολεία, βάσει σχετικού νόμου, μπορούν να καλύψουν την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών μέχρι και 50χλμ μακριά από την έδρα τους, ώστε όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για ποιοτική εκπαίδευση, ανεξαρτήτως με το πού αυτοί κατοικούν.

Τελευταία ημέραγια τις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης έχει οριστεί η Τετάρτη 31η Μαΐου 2017. Οι εξετάσεις επιλογής θα πραγματοποιηθούν τηΔευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο κτίριο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Βασίλειος Μπιστόλας

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.