Παραλίες διαμάντια με όλες τις υποδομές στη Βόρεια Κυνουρία (pics,vid)

Παραλίες διαμάντια με όλες τις υποδομές στη Βόρεια Κυνουρία (pics,vid)

Αύγουστος 09, 2017 - 09:01
1 σχόλια

Ξενάγηση στις παραλίες του Αγίου Ανδρέα, την ακτής «Καλλιστώ», του Ατσίγγανου και του Ξηροπήγαδου

Εύκολη πρόσβαση, πολλές παροχές, καθαρά κρυστάλλινα νερά, χρυσή αμμουδιά, αλλά και βότσαλο και με φόντο το γραφικό «νησί» στο Παράλιο Άστρος και τα Αρκαδικά βουνά. Αυτές είναι οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας.

Με πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμής που περιλαμβάνουν οργανωμένες παραλίες, η Βόρεια Κυνουρία αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας.

Ξηροπήγαδο

Τις τελευταίες μέρες είναι σε πλήρη λειτουργία ο νέος εξοπλισμός, σύμφωνα με τα πρότυπα της Γαλάζιας Σημαίας, στις παραλίες του Αγίου Ανδρέα, της ακτής «Καλλιστώ», του Ατσίγγανου και του Ξηροπήγαδου.

Η οδική πρόσβαση προς της παραλίες είναι πολύ εύκολη και οι περισσότερες βρίσκονται κοντά στο κέντρο, κάτι που δίνει τη δυνατότητα και για οικονομική διαμονή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Aκτή «Καλλιστώ»

Οι υποδομές αυτές περιλαμβάνουν αποδυτήρια, ράμπες για πρόσβαση ΑΜΕΑ με αμαξίδιο  στη θάλασσα και υπηρεσία καθαριότητας των παραλιών και φυσικά ναυαγοσώστες. Επίσης, έχουν γίνει πιστοποιήσεις και υπάρχουν πληροφορικές πινακίδες και πολλοί κάδοι για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Οι λουόμενοι μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και διασκέδασης, στα διάφορα beach bars.

Άγιος Ανδρέας

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προσδοκά στην περαιτέρω αναβάθμιση των παροχών του και στην οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των επισκεπτών, των κατοίκων και του Δήμου.

Ατσίγγανος

Δείτε στο κοινό ρεπορτάζ του ΑrcadiaPortal.gr και του Astrosnews  που ακολουθεί τις δηλώσεις του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, καθώς και των δύο ναυαγοσωστών που συναντήσαμε στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας. Ο κ. Χρήστος Πουτσελάς βρισκόταν στον ναυαγοσωστικό του πύργο στον Ατσίγγανο και ο κ. Αντώνης Μακρής στον πύργο  του στην ακτή «Καλλιστώ».

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραλίες διαμάντια με όλες τις υποδομές στη Βόρεια Κυνουρία


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.