Παράλιο Άστρος: Κάτω από το φως της πανσελήνου τραγούδησε ο Χρήστος Θηβαίος (pics,vid)

Παράλιο Άστρος: Κάτω από το φως της πανσελήνου τραγούδησε ο Χρήστος Θηβαίος (pics,vid)

Αύγουστος 27, 2018 - 13:25
3 σχόλια

Την Κυριακή το βράδυ στα πλαίσια του «Estella Festival» ο Χρήστος Θηβαίος τραγούδησε κάτω από το φως της πανσελήνου σε  μια αξέχαστη συναυλία στο Κάστρο του Παραλίου Άστρους.

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες, ενώ κάποια στιγμή πήρε την κιθάρα του και έγινε ένα με τον κόσμο.

Μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς έδωσαν μια αξέχαστη συναυλία που συγκίνησε και διασκέδασε με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ημερολογίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.ά.

 

Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο) και Καλλίστρατος Δρακόπουλος (κρουστά).

Ο κόσμος απόλαυσε το ολόγιομο φεγγάρι με τη φωνή αυτού του σπάνιας ευαισθησίας τραγουδοποιού και ερμηνευτή υψηλών επιδόσεων.

Ο άνεμος δυστυχώς δεν ήταν σύμμαχος και γι' αυτό το λόγο στο βίντεο κάποιες στιγμές ο ήχος δεν είναι καλός.

Περισσότερα στο AstrosNews.gr

Video: 

Συναυλία Χρήστου Θηβαίου στο Κάστρο Παραλίου Άστρους


3 Σχόλια

και ξαναλεω ,μου λετε μετα εμενα και γραφετε συνεχεια για τον παυλη,ο ανθρωπος δε βλεπετε ρε σεις τι εφερε ? αλλα εσεις εκειιιιι,να του τα χωνεται συνεχεια,μπραβο ρε μητσαρα,συνεχισε και μην ακους κανεναν ρε συ,οποιος εχει ματια βλεπει,αμα πια

@20:14 Ρε φιλαράκι, πες μου κάτι. Είσαι τόσο ηλίθιος ή τον ηλίθιο παριστάνεις; Γιατί δεν σε βλέπω να σου κόβει και πολύ. Φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Άλλα 'ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.