Παρελθόν από τον Παναρκαδικό ο Μέλλος

Παρελθόν από τον Παναρκαδικό ο Μέλλος

Ιούλιος 20, 2017 - 17:41
4 σχόλια

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σταθουλόπουλου και την μεταγραφή του στον Ερμή Ζωνιανών και ο Σωτήρης Μέλλος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στον Παναρκαδικό.

Ο Σωτήρης Μέλλος έπειτα από αρκετά χρόνια με την φανέλα του τριφυλλιού έμεινε ελεύθερος και είναι στην αναζήτηση του νέου ποδοαφαιρικού σταθμού της καριέρας του για την σεζόν που έρχεται.

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο φετινό ρόστερ του Παναρκαδικού με τον σχεδιασμό των πρασίνων για το χτίσιμο της νέας ομάδας να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Όσο ο Παναρκαδικός θα μένει δεμένος στο άρμα του Αστέρα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Γι αυτό καλλίτερα ανεξάρτητος και τοπικό.

Με το επιτελείο που υπάρχει του διορισμένου Συμβουλίου και του διορισμένου τεχνικού τιμ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

πέρσι ηταν 30 οπαδοι φέτος ουτε η διοίκηση δεν θα πηγαίνει ποιο να δουν τι κινητρο να δώσουν στον κόσμο να πάει στο γηπεδο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.