Παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες ο Γιάννης Μανώλης (video)

Παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες ο Γιάννης Μανώλης (video)

Απρίλιος 16, 2014 - 16:44
10 σχόλια

Χωρίς κανένα πλάνο για τη διαχείριση των σκουπιδιών

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης βρέθηκε στην Τρίπολη την Μ. Τετάρτη  από όπου και παρουσίασε τους πέντε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, για την Πελοπόννησο.
Ο κ. Μανώλης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι από σήμερα ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα καθώς τα θέματα της διαφάνειας γύρω από τις συμβάσεις και τα απορρίμματα  όπου τον είχαν απασχολήσει έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς έχει παραδώσει τα στοιχεία στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στις Εισαγγελικές αρχές.

Ο προεκλογικός αγώνας του υποψήφιου κ. Μανώλη όπως ανέφερε είναι φτωχός από χρήματα. Οι προεκλογικοί αγώνες των άλλων υποψηφίων όπως είπε προκαλούν, καθώς τέτοιες εποχές σπαταλούνται πολλά χρήματα.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους αντιπεριφερειάρχες των νομών, οι οποίοι είναι άνθρωποι με ψυχή όπως τόνισε ο κ. Μανώλης, και είναι αυτοί που θα πάνε κόντρα στο σύστημα. Αρχικά ανακοίνωσε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Ξεροβάσιλα, έπειτα τον Παναγιώτης Καρβελά  για την Αρκαδία, για την Λακωνία τον Κολοκοτρώνη Χαρίλαο, για την Κορινθία τον Νίκο Δρίτσα και τέλος για την Αργολίδα  τον Δημήτρη Μπιτζή.

Πριν δεχθεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε ότι η μάχη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ανοιχτή, είναι μια μάχη ιδεών, προτάσεων, θέσεων. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η επιλογή του κ. Βουδούρη για την περιφέρεια είναι μια επιλογή ήττας.

Επιγραμματικά ανέφερε τις θέσεις της παράταξης στις οποίες εντάσσεται ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η ιστορία του τόπου,  τονίζοντας ότι ιδιαίτερη βάση θα δοθεί στον πρωτογενή τομέα.
Σε ερώτηση για το ποια θέση θα πάρει για τη διαχείριση των απορριμμάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης  Μανώλης δε ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος καθώς δεν έχει κάποιο σχέδιο για το ποια λύση θα δοθεί σε αυτό το μείζον θέμα.

Η απάντηση που έδωσε ήταν ότι θα γίνει επανεξέταση από την αρχή, θα επανεξετάσουμε ανέφερε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και με βάση το διάλογο που θα κάνει σύντομα με τους πολίτες. Ανέφερε ότι θα βρεθεί  καλύτερη λύση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει ποια θα είναι αυτή.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε  μόνο αν ήταν θεός θα ήταν σε θέση αυτή τη στιγμή να δώσει μια απάντηση, για το ποια οδό θα ακολουθήσει προς την επίλυση αυτού του μείζονος θέματος.

Video: 

youtube://v/xGEwar-WP3M


10 Σχόλια

από βολευτής ψάχνει μια θέση πλέον στην περιφερεια. δν ειναι το μονο παράδειγμα καθως πολλοι που δεν συνεχίζουν στην βουλή ψάχνουν μια θέση στην τοπικη αυτοδιοίκηση. ειναι μικρόβιο η πολιτική δεν σταματαει κανεις αν δεν βρει μια θεση

Το πρόγραμμα είναι επανεξέταση της σύμβασης. Τέλος τα παιχνίδια Τατούλη-ΤΕΡΝΑ. Όλα στον Εισαγγελέα.

Γιάννη προχώρα δυνατά, οι Νεοδημοκράτες της Πελοποννήσου είναι μαζί σου, κόντρα σε αυτά που θέλουν να τους επιβάλλουν οι κυβερνώντες.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

Από πότε έγινε δεξιός ο Γιαννάκης ??? Τί λέτε μωρέ !!!!

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει πόσα στρατόπεδα έχει αλλάξει ο κύριος ??? Οπου τον βολεύει και κατά πως φυσάει ο άνεμος .... Ελεος βρεεεε !!!

Ο τατουλης δεν ήταν πρώτα βουλευτής και μετά δεν εγινε περιφερειάρχης αυτός δεν κανει τα πάντα για την καρέκλα , δεν ήταν αριστερός και εγινε δεξιός και μετά πάλι αριστερός για να κερδίσει την περιφέρεια και τώρα πάλι δεξιός για να προσπαθήσει να κερδίσει την περιφέρεια , αν θέλετε οι υποστηρικτές του τατουλη να κερδίσετε νέους ψηφοφόρους ή να κράτησετε τους παλιούς σταματήστε την καραμέλα και το γέλιο επιχείρημα πως ο Μανώλης και ο Βουθουρης εχουν αλλάξει αρκετά κόμματα .

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΛΑΛ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΙΕ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.

Με όλα τα *** που έχει μαζέψει ειδικά στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας δε νομίζω ότι έχει καμμία τύχη. Εαν είχε επιλέξει πιο σωστά άτομα και όχι *** θα πήγαινε καλύτερα.