Παρουσία περιπολικού η υποστολή σημαίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρουσία περιπολικού η υποστολή σημαίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 20, 2019 - 11:53
20 σχόλια

Παρουσία περιπολικού πραγματοποιείται πλέον η υποστολή της σημαίας στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη τις Κυριακές.

Μετά το περιστατικό που είχε συμβεί με τον Σύρο πρόσφυγα που «κατέβασε» την ελληνική σημαία δίπλα στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (δείτε ΕΔΩ), φαίνεται ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θεωρούνται απαραίτητες για να αποφευχθούν πάλι τέτοιου είδους περιστατικά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Υποστολή σημαίας παρουσία περιπολικού στην Τρίπολη


20 Σχόλια

Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών. Ο Νόμος υπάρχει ας εφαρμοστεί επιτέλους.

Ξεχνάτε ότι την υποστολή και την έπαρση την κάνουν στρατιώτες. Αν χρειάζονται οι στρατιώτες και ο επικεφαλής τους προστασία, απο αυτούς το βράδυ βολτάρουν για να τους κοροιδεύουν οι καφετζήδες με την αυξομείωση της μουσικής, πρέπει να ντρέπονται.

Στα κυρίαρχα κράτη ο φρουρός έχει το δικάιωμα να αντιδράσει. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδύκτιο μποριύμε να δούμε πχ τι γίνεται αν ενοχληθεί φρουρός ή έμβλημα της βασιλικής οικογένειας στην Αγγλία. Είπαμε όμως, αυτά γίνονται στα κυρίαρχα κράτη, όχι στη χώρα των ραγιάδων Τσίπρα και Κούλη...

Έξω οι λαθρομετανάστες. Έξω όσοι δεν σέβονται τα εθνικά σύμβολα της χώρας που ζούνε. Τιμωρία σε όσους δεν υπερασπίζονται τη σημαία.

Άμεσος απέλαση,χωρίς δικαίωμα επιστροφής. Κόψιμο των επιδομάτων και παροχών σε όλους τους ομοεθνείς του, αν μιλάμε για δικαιοσύνη.Αλήθεια πόσα επιδόματα παίρνουν οι λαθρομετανάστες από το Δημόσιο,ποιο το συνολικό ετήσιο ποσό και έχουμε εμείς ένα σωρό άνεργους....

@16:20 o Σύριος είχε συλληφθεί την ίδια μέρα και πέρασε από το αυτόφωρο και καταδικάστηκε προφανώς.

Είναι απαράδεκτο να γίνεται υποστολή της σημαίας μας, επειδή ενοχλεί τους μετανάστες!

H υποκίνηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού δεν βοηθά σε κάτι. Ενα μεμονωμένο γεγονός αντιμετωπίσθηκε απο την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Τώρα πράγματι αν ο στρατός χρειάζεται την αστυνομία για να υποστείλει την σημαία έχουμε πρόβλημα. η είδηση ποια είναι στο δημοσίευμα εκτός απο την αφορμή να ανοίξει πάλι το θέμα. Εκτός απο πονηρούς έχουμε και έξυπνους ανθρώπους στην πόλη.

Όταν σχολιάζουν οι φασίστες μπαμπουίνοι και γράφουν για αμερικανοτσολιάδες, τα δημοσιεύετε, όταν τους αρχίζω στο δούλεμα, το θεωρείτε υβριστικό ή συκοφαντικό ή διαφήμιση και το κόβετε. Και συχνά μου απαγορεύετε την πρόσβαση. Αλητεία.

Για καθιστε ρε μαγκες γιατι τα παιρνω..Στο δικο τους Κρατος θα ειχε καποιος τα κοτσια να κανει Υποστολη της σημαιας τους η να εχει το θρασος να τους ενοχλουν τα θρησκευτικα τους συμβολα?Υπαρχουν νομοι και πρεπει να τηρηθουν ας ειναι Συριοι,αφγανοι ακομα και Ελληνες,θα πρεπει να τιμωρουνται.Αντε γιατι τα ισιωσαμε ολα σε αυτη την πολη και χωρα μαζι...

Αν κατεβαζαν την σημαια του Αστερα θα υπηρχαν εδω πανω απο 100 σχολια,οποτε μην αναρωτιομαστε,γιατι καταντησε ετσι αυτη η πολη.Απο την αδιαφορια και την μιζερια μας την φτασαμε εδω.

Έχουν τα κότσια στην δική τους χώρα να κατεβάσουν όχι μόνο τη σημαία αλλά ότι είναι όρθιο όσοι μπήκαν και την ισοπέδωσαν για να βρεθούν αυτοί στην Τρίπολη. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί καμία παράνομη πράξη η οποία και τιμωρήθηκε. Δηλαδή αν την κατέβαζε Έλληνας μεθυσμένος είχε ελαφρυντικό? Όταν καίγανε τις ελληνικές σημαίες δύο χρόνια στο Σύνταγμα η πάνω και η κάτω πλατεία ήταν για καλό? Αυτή είναι η διαφορά στα δημοκρατικά κράτη. Δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους.

Τα διεθνιστικά φίδια δεν ξέρουν να κρυφτούν από την χαρά τους για την πορεία του αντεθνικού τους έργου και ζητούν να διώξουν και τους ιθαγενείς.

Μα κάθε βράδυ δεν κατεβαίνει η σημαία και κάθε νέα μέρα δεν ανεβαίνει πάλι; Τί μου λέτε ότι "τώρα την κατεβάζουν για να μην προκαλούν τους μετανάστες"; Αυτό γινόταν ανέκαθεν. Στρατό δεν πήγατε εσείς;

Δεν κρύβομαι ΑΛ€ΧΙ$, ούτε χαίρομαι ακόμα, πολλοί ιθαγενείς μωρέ, βρωμάει ο τόπος. Όταν φύγουν να δεις γλέντια! Αλλά μάλλον δεν θα τα δεις, θα είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.