Επικαιρότητα

Latest

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Μεγαλόπολης για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης χθες Τετάρτη 24/4/2024 στο χώρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Περισσότερα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης στο όρος Τραχύ

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, ανάβαση στο όρος Τραχύ.

Θα ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας από το χωριό Αρτεμήσιο (Κακούρι) 650m υψόμετρο, και θα ανέβουμε στην Αρμενιά (1.755μ),

Περισσότερα

Ελεύθερη είσοδος σε μαθητές και γυναίκες στον αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου του Παναρκαδικού

Ο Παναρκαδικός ανοίγει τις πόρτες του σε όλους, θέλει γεμάτο γήπεδο και ζητά από τον φίλαθλο κόσμο να γίνει ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας στην προσπάθεια του για άνοδο μέσω των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα

Mε σκίτσο του Αρκά απαντά ο Κουτσούλης στον Γιαννακούρα και τον Μάκαρη

Συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των τριών περιφερειακών παρατάξεων, δίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής» κ.

Περισσότερα

Στη Ζάβιτσα της παραλιακής Κυνουρίας εξόρμησε την προηγούμενη Κυριακή ο ΣΑΟΟ (pics)

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, 30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ] είχαν την ευκαιρία να ορειβατήσουν σε ένα πανέμορφο βουνό της παραλιακής Κυνουρίας, τη Ζάβιτσα.

Περισσότερα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και επικίνδυνη οδήγηση στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (25.4.2024), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας συλλέγει τρόφιμα και είδη υγιεινής για το «Φωτεινό Αστέρι» ενόψει του Πάσχα

Ενόψει των Αγίων Ημερών της Ανάστασης και του Πάσχα ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Το Φωτεινό Αστέρι», που έχει ως στόχο την υποστήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντα

Περισσότερα

Περιήγηση στα περιαστικά άλση της Τρίπολης από τον ΣΑΟΟ την Κυριακή

Την Κυριακή 28 Απριλίου2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ] θα πραγματοποιήσει μια περιήγηση στα περαστικά άλση της Τρίπολης.
 

Περισσότερα

«Όχι» στην επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στην Αρκαδική Ριβιέρα - Συμμετοχή φορέων της Κυνουρίας στο Διεθνές Συνέδριο «Βιομηχανικές Ιχθυοκαλλιέργειες»

Αξιότιμοι συμπολίτες μας, με αφορμή την απαράδεκτη  κρατική απόφαση επέκτασης  των ιχθυοκαλλιεργειών στην Κυνουρία κατά 34 φορές ,  ο σύλλογος μας « Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας»  μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αρκαδικού

Περισσότερα

Η Πασχαλινή Πανσέληνος στον ουρανό της Τρίπολης

Το πρώτο και εντυπωσιακό ολόγιομο φεγγάρι της Άνοιξης, γνωστό και ως «Ροζ Πανσέληνος» η «Πασχαλινό Φεγγάρι» ή «Πασχαλινή Πανσέληνος», φώτισε και τον ουρανό της Τρίπολης.

Η φωτογραφία, της Κ. Κ.

Περισσότερα

Συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών στην Π.Ε. Λακωνίας

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Θεόδωρου Βερούτη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. (Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας) στο Διοικητήριο Π.Ε.

Περισσότερα

Με τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης ο Δημήτρης Πτωχός

Ένα μοναδικό κράμα θετικής ενέργειας, νεανικής αύρας και ελπίδας για το μέλλον κυριάρχησε κατά την εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης που διοργάνωσε το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Πέμπτη 25 Απριλίου, στ

Περισσότερα

Στα ημιτελικά του Champions League Deaf Farsley ο ΠΑΟΚ «Μοριάς»

Μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ «Μοριά» που έπειτα από την νίκη του με σκορ 3-1 την Πέμπτη 25 Απριλίου επί της B.S.C. Comet Berlin πανηγύρισε την πρόκριση του για τα ημιτελικά του Champions League Deaf Farsley.

Περισσότερα

Γεωργακόπουλος: Η δουλειά που κάνουμε στον Αρκαδικό αποφέρει «καρπούς»

Ο προπονητής του Αρκαδικού, πρωταθλήτρια ομάδα ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και Δημήτρη Μελίσση.

Αναλυτικά είπε:

Περισσότερα

Σελίδες