ΠαΣοΚ: Η Γεννηματά κατάργησε Γραμματέα και Πολιτικό Συμβούλιο

ΠαΣοΚ: Η Γεννηματά κατάργησε Γραμματέα και Πολιτικό Συμβούλιο

Απρίλιος 25, 2017 - 17:26
3 σχόλια

Ολοταχώς προς συνέδριο το ΠαΣοΚ

Σε έκτακτο συνέδριο οδηγεί το ΠαΣοΚ η Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο μετά την ένταση που επικράτησε το Σάββατο στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος με αφορμή το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα επιβεβαίωσε όσα είχε γράψει το NEWS247 από τη Δευτέρα, προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο του ΠαΣοΚ, το οποίο θα διαμορφώσει την πρόταση του ΠαΣοΚ για τον οδικό χάρτη,για τα επόμενα βήματα προς τον ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, σύμφωνα και με την πρωτοβουλία που ανέλαβε η κ.Γεννηματά τον Ιανουάριο του 2016 και που περιλαμβάνει: Εκλογή του Επικεφαλής του ενιαίου φορέα από τη βάση, συνέδριο και εκλογή οργάνων.

Το έκτακτο συνέδριο του ΠαΣοΚ θα πραγματοποιηθεί πριν από το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το οποίο θα λάβει χώρα στις  στις 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου.

«Το συνέδριο του ΠαΣοΚ θα εκλέξει και νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, η οποία θα αντιστοιχεί στην ενισχυμένη κοινωνική και πολιτική δυναμική μας», είπε η κυρία Γεννηματά, υπενθυμίζοντας ότι «η παρούσα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή εξελέγη κατά την διάρκεια μεταβατικών διαδικασιών, για την εκλογή νέας ηγεσίας, όταν το κόμμα μας ενέγραφε ποσοστά κατά τις μετρήσεις της κοινής γνώμης κάτω και από το όριο εισόδου στη Βουλή».

Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ όμως ουσιαστικά ξήλωσε και το γραμματέα της ΚΠΕ Στέφανο Ξεκαλάκη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες επέμενε στην πρόσκληση του Ποταμιού και της Ώρας Ευθύνης εν όψει συνεδρίου και νωρίτερα σήμερα το πρωί μιλώντας στον Αθήνα 9,84 είχε επιτεθεί στην κυρία Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι πάει να στήσει η ίδια μηχανισμό.

Ο κ. Ξεκαλάκης δεν μετακινείται από τη θέση του, όμως η Φώφη Γεννηματά μετατρέπει την ΚΠΕ σε οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και τα καθήκοντα του γραμματέα τα αναλαμβάνει συντονιστής.

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Good wines and gooud 40

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.