Πέρασαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Τρίπολης και Ναυπλίου

Πέρασαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Τρίπολης και Ναυπλίου

Φεβρουάριος 12, 2020 - 13:15
1 σχόλια

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ότι υπεγράφη ο φάκελος παραχώρησης των στρατοπέδων της Τρίπολης και του Ναυπλίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Προχθές στα Φιλιατρά είχα συνάντηση με τον Αρχηγό του Στρατού, ο οποίος υπέγραψε τον φάκελο για την παραχώρηση με χρησιδάνειο των στρατοπέδων σε Ναύπλιο και Τρίπολη. Έχουν βρεθεί και οι ευεργέτες που θα χρηματοδοτήσουν τις μελέτες», είπε ο κ. Νίκας και διευκρίνισε:

«Υπάρχει για την Καλαμάτα δωρεάν μελέτη για αναβάθμιση του Διοικητηρίου, για τη Σπάρτη έχουμε χρήματα για να μετατρέψουμε το Διοικητήριο σε ''πράσινο'' κτίριο».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στο στρατόπεδο της Τρίπολης που έχει όνομα Κολοκοτρώνης, θα μαγειρεύουν οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί για να τρώνε οι μουσουλμάνοι που είχε διώξει ο Κολοκοτρώνης.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.