Περιορίζεται η προσέλευση κοινού στις Δασικές Υπηρεσίες Αρκαδίας

Περιορίζεται η προσέλευση κοινού στις Δασικές Υπηρεσίες Αρκαδίας

Μάρτιος 17, 2020 - 09:05
0 σχόλια

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα και επιτακτική ανάγκη για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και με σκοπό αφενός την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων και αφετέρου τη διασφάλιση της λειτουργίας των Υπηρεσιών περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο και έως 10-04-2020 η προσέλευση του κοινού στις Δασικές Υπηρεσίες του Νομού Αρκαδίας- Δ/νση Δασών & Δασαρχεία (πλην των περιπτώσεων που δεν μπορούν να αναβληθούν και κρίνονται απολύτως επείγουσες).

Οι Υπηρεσίες μας θα λαμβάνουν τα αιτήματα των συναλλασσομένων μέσω αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (email και τηλέφωνο).

Εάν η ικανοποίηση του αιτήματος του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται απολύτως αναγκαία η φυσική του παρουσία, τότε η προσέλευση αυτού στις υπηρεσίες, πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του συναλλασσόμενου με την Υπηρεσία, θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας (ραντεβού).

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ΕΔΩ   και κατόπιν στο μενού τηλεφωνικός κατάλογος ή εναλλακτικά Δομή – υπηρεσίες Αποκεντρωμένης για πρόσβαση στα τηλέφωνα των υπαλλήλων.

Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.