Ποιος κατέχει το «άπιαστο» ρεκόρ ψήφων στον δήμο Τρίπολης;

Ποιος κατέχει το «άπιαστο» ρεκόρ ψήφων στον δήμο Τρίπολης;

Ιούλιος 18, 2019 - 11:11
6 σχόλια

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω το Νοέμβριο του 2010, όταν διενεργούνταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Τρίπολης, βρίσκουμε ένα «ρεκόρ» στις ψήφους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου το οποίο ακόμα και τώρα 9 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να σπάσει.

Ο λόγος για τον τότε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» Νίκο Τσιαμούλο ο οποίος είχε συγκεντρώσει τον αριθμό των 1.970 ψήφων την πρώτη Κυριακή των εκλογών σε σύνολο 7.826 ψήφων που κατέλαβε ολόκληρη η παράταξη τότε.

Μεγάλο ποσοστό ψήφων στην ίδια παράταξη είχε συγκεντρώσει και ο κ. Βόσνος συγκεντρώνοντας 1.030 ψήφους.

Κοντά ακολουθούσε και ο κ. Τζιούμης Κώστας με 1.004 ψήφους που συμμετείχε στις εκλογές με την παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα Πόλη»

Στην παράταξη «Νέα Τρίπολη» τους  1.000  σταυρούς είχε ξεπεράσει ο κ. Ταλούμης αφού συγκέντρωσε 1.153 ψήφους.

Ο επικεφαλής πλέον της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος κατέχει ακόμα και τώρα ένα «άπιαστο» ρεκόρ ψήφων το οποίο κανείς υποψήφιος δεν έχει καταφέρει να καταρρίψει 9 χρόνια μετά.


6 Σχόλια

Άλλο ένα άπιαστο ρεκόρ πέτυχε σ' αυτές τις εκλογές ο Τσιαμούλος. Της περισσότερης σφαλιάρας

να ηταν η ζηλεια ψωρα λενε στο χωριο μου...... και οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....

@19:56 Ώπα ρε λεβέντη μη ζηλεύουμε κιόλας που κάποιος Τσιαμούλος στις εκλογές του 2010 μάζεψε 1970 ψήφους. Χε$τήκαμε απότομα. Και δεν μας λες, σε τι τον βοήθησαν οι 1970 ψήφοι του 2010 σ' αυτές τις εκλογές; Και μιας και μας γράφεις και παροιμίες με αλεπούδες, καλά του τα κρατάει ο Νικολάκης τα κρεμαστάρια του Τζιούμη..

Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και όχι από τις ψήφους που πήρε. Το 2014 ο Νικόλας φώναζε ότι δεν θα στηρίξει κανέναν και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει. Φέτος επέλεξε να στηρίξει ανοιχτά κάποιον και πήρε στο λαιμό του και τον Σμυρνιώτη. Εκεί που μέρα παρά μέρα είχαμε τοποθετήσεις, δηλώσεις και newsletter τώρα έχει επιλέξει σιγή ασυρμάτου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.