Πολιτικός καφές για Καραμανλή, Μητσοτάκη, Λυκουρέντζο, Ζαγορίτη και Θεοδωρακόπουλο (pics)

Πολιτικός καφές για Καραμανλή, Μητσοτάκη, Λυκουρέντζο, Ζαγορίτη και Θεοδωρακόπουλο (pics)

Δεκέμβριος 10, 2018 - 10:18
36 σχόλια

Πολιτικό καφέ απόλαυσαν στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο και του πρώην γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη. Ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία το Σαββατοκύριακο και διέμεινε στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και φίλου του, Νίκου Καλτεζιώτη. Παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «ανέβασε» φωτογραφίες από τη συνάντηση και σχολίασε:

«Με τον τέως Πρωθυπουργο της Ελλαδας Κ. Καραμανλη και να συμβαίνει η φιλική συνάντηση με τον μέλλοντα, Κ. Μητσοτάκη... μαζί με τους 3 Υπουργους Λυκουρεντζο, Ζαγορίτη και Καλτεζιώτη... πριν την ομιλία στο Πενυματικο κέντρο! Η ευκαιρία ήταν μοναδική, εμβόλιμα στην κουβέντα να συζητηθεί και η προοπτική αναπτυξης του Μαινάλου!».


36 Σχόλια

Απο οτι φαίνεται ο Θεοδωρακόπουλος πήρε το χρίσμα απο Καραμανλή και Μητσοτάκη και προχωράει δυνατά για δήμαρχος Γορτυνίας.

Αυτά είναι κύριοι φωτός με Μητσοτάκη και Καραμανλή. Μόνο ο Θεοδωρακόπουλος ήταν καλεσμένος και ενημέρωσε τους αρχηγούς για τα προβλήματα της περιοχής. Ο Σμυρνιώτης έχει τέτοιες φωτός που μας έχει ζαλίσει πως του έδωσε το χρίσμα η ΝΔ?

Αρχικά είχε προγραμματιστεί η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, στο ξενοδοχείο Μαίναλον, όμως όταν πληροφορήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παρουσία του Θεοδωρακόπουλου στου Κάψια, παρουσία Καραμανλή έσπευσε να τους συναντήσει.

Τι πιο επίσημη στήριξη θέλετε και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και Καραμανλή, στον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο

Δεν βλέπω τον Κούλη που διεκδικεί το χρίσμα για τον Δήμο Γορτυνίας στις φωτογραφίες. Σιδεροκέφαλος Γιώργο

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης ακύρωσε το τραπέζι που είχε προγραμματιστεί μετά το πέρας της συγκέντρωσης με τους προέδρους των ΝΟΔΕ, τον κ. Νίκα και τον Γενικό γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη για να παρευρεθεί ο με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης και υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Θεοδωρακόπουλο σε γνωστή ταβέρνα στην Νεστάνη Αρκαδίας. Αυτή είναι πολιτική μαγκιά.

Πλάκα πλάκα, αλλά αν δοκιμάσει παιδάκια στη Νεστάνη ο Βούδας της Ραφήνας ο κατσουλαίος πάει για πολύ ψηλότερα

Ρε Σωκράτη βλέπεις το λάθος που έκανες και εκθέτεις τον Νίκο. Oμοιος στον όμοιο και η κοπρια στα λάχανα ! η λαϊκή σοφία πάντα επικαιρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που πήρες και επίσημα το χρίσμα της ΝΔ, δες μήπως βάλατε τάξη στον δήμο και αλλάξουν κάποια πράγματα. (Σκυλιά, τσιγάρο μέσα στα καταστήματα, ανομία, διαφθορα). Γιατι οι προηγούμενοι (κι εσύ ανάμεσά τους) μας τάραξαν στα "θά" και στις παρλαπίπες. Μάγκα δε σε κάνουν οι φωτογραφίες. Μάγκας θα είσαι εάν καταφέρεις και αναλάβεις τον δήμο μήπως και δούμε επιτέλους άσπρη μέρα.

Ρε ουστ απο εκεί μας φλόμοσες με φωτογραφίες πως κάτι έκανες. Μόνο φρου φρου και αρώματα εισαι.

Αν θέλουν να δημοσιοποιήσεις τις φωτογραφίες τους ρώτησες, εκλεγμένε με τον Παυλή; Ρε που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος! Τέτοιος είναι, τέτοια θα κάνει.

Τρίπολη Μέγαρο το έκανες Γιώργο Παγκράτι Κολιάτσου ! Μηδενισες τις αποστάσεις !! Το μαγικό καλάμι έχεις καβαλήσει;

Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος από τους δύο προαλειφόμενους. Θέλω να ελπίζω ότι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο νομό θα έχουν καταγωγή από την Αρκαδία. Φτάνει με τους αλεξιπτωτιστές.

Άλλο ένα ψώνιο της πόζας και της φωτογραφίας. Έχουμε γεμίσει με φωτογραφικούς μαϊντανούς που κοιμούνται και ξυπνάνε με το ποια πόζα θα πάρουν και με το ποιον θα φωτογραφηθούν. Ο συγκεκριμένος βέβαια, στα διαλείμματα από τη συνεργασία με τον κολητό του ψήστη γουρνοπουλά, στο εμετικό blog-απόπατο του οποίου γράφει ως γνωστόν κείμενα, παίρνει πόζες και γίνεται κολιτσίδα στον καθένα, για να βγάλει μια φωτογραφία. Λες και πρόκειται να πάρει παραπάνω ψήφους. Τόοοοοσο ηλίθιος..

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε στου Κάψια Αρκαδίας με τον κ. Καραμανλή παρουσία μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ κ. Ζαγορίτη και κ. Λυκουρέντζου του πρώην υπουργού κ. Καλτεζιώτη αλλά και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου τι δεν καταλαβαίνετε;

Μήπως ήθελε να πεί στον Κυριάκο o Θεοδωρακόπουλος ότι θα πρέπει να παραμείνει στον Παυλή μαζί με τον Σταματόπουλο γιατί ολοι τους κάνουν εξαιρετική δουλεία στον δήμο Τρίπολης και θα πρέπει η ΝΔ να τους στηρίξει;

Μας φάγανε τα σκυλιά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Πως το έπαθε ο κολλητός του ο γουρνοπουλάς και δεν ανέβασε φωτός στο βόθρο blog του Θεοδωρακόπουλου από του Κάψια.

Στο σημείο αυτό ας σημειωθεί πως το καραμανλικό εξαπτέρυγο Λευτέρης Ζαγορίτης είναι αμετακίνητος 4 χρόνια Συνήγορος του Καταναλωτή.

Ο Βούδας ήρθε για να χρίσει επίσημα καραμανλικό υποψήφιο βουλευτή τον διακοσμηδικό οικοδεσπότη. Γιατί τα πρόβατα μπερδεύονται και θέλουν μασημένο χορτάρι. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για κατσουλαίους.

Μια χαρά τα κανόνισε ο Βλάσης με Γιαννακόπουλο και Σωκράτη συνυποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ στην αρκαδια μπορεί εύκολα να εκλεγεί ξανά.

Αν πάρουν απο 500 ψήφους εκαστος Γιαννακόπουλος και Σωκράτης και πολλοί θα ειναι

Γιαννακόπουλο λέμε αυτόν που ο Τατούλης ενώ του έδινε εργολαβίες τον κατέβασε υποψήφιο και τον τάπωσε το ΣτΕ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.