Πολύ καλή παρουσία από Πετρόπουλο και Τριανταφύλλου στην Λιβαδειά

Πολύ καλή παρουσία από Πετρόπουλο και Τριανταφύλλου στην Λιβαδειά

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 11:32
0 σχόλια

Τρύφων Πετρόπουλος και Κώστας Τριανταφύλλου αποτελέσαν τους βοηθούς του Ευάγγελου Μανούχου στην Λιβαδειά και την νίκη του Λεβαδειακού επί του Απόλλωνα με 1-0 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο Αρκάδες επόπτες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα έχοντας πολύ καλή παρουσία και ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους κατά την διάρκεια του αγώνα όταν χρειάστηκε από την πλάγια γραμμή να επέμβουν.

Ο Τρύφων Πετρόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επόπτες με τον Κώστα Τριανταφύλλου να πραγματοποιεί και αυτός ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε μια ακόμα δύσκολη αγωνιστική γεμάτη λάθη και παράπονα από ομάδες τα μέλη του ΣΔΠ Αρκαδίας ολοκληρώνουν αγώνα έχοντας μια άριστα διαιτητικά παρουσία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.