Πού είναι ο Αστέρας ;

Πού είναι ο Αστέρας ;

Οκτώβριος 05, 2015 - 21:23
6 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης–Πλατανιάς 1-1

Δύο ακόμα «πεταμένοι» βαθμοί για τον Αστέρα Τρίπολης που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πλατανιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο παιχνίδι που έκλεισε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τα τέρματα των Γιάννου στο 6’ και του Μιλούνοβιτς στο 13’.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού, τα πολλά λάθη, το άγχος αλλά και η ατυχία στο δοκάρι του Σανκαρέ στο 70’ και του Γιάννου στο 86’ στοίχισαν στην αρκαδική ομάδα που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έπεισε με την απόδοση της.

Μάλιστα μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης εμφανώς απογοητευμένοι από την απόδοση της ομάδας αποδοκίμασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη προκαλώντας την δυσφορία των υπόλοιπων φιλάθλων από τις άλλες κερκίδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας από την αρχή για το γκολ το οποίο και ήρθε στο 6ο λεπτό με την σέντρα του Λούι από δεξιά και την πολύ ωραία κεφαλιά του Γιάννου ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να πιέζουν και στο 10’ ο Φούντας είχε λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς αφού μετά από κλέψιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής δοκίμασε να κρεμάσει τον Σωτηρίου με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 14’ και στην πρώτη επίσκεψη του Πλατανιά στα καρέ της αρκαδικής ομάδας ήρθε η ισοφάριση όταν ο Γιακουμάκης με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μιλουβίνοβιτς που με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια στο 13'.

Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Αστέρα να δείχνει επηρεασμένος από την ισοφάριση και να μην έχει καθαρό μυαλό κάνοντας αρκετά λάθη κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να δώσει στον Πλατανιά την δυνατότητα να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας με το σουτ του Μιλοβάνοβιτς στο 37’ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας βγήκε δυνατά και με στόχο να πιέσει την άμυνα του Πλατανιά και να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ χωρίς όμως να μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί. Στο 51’ το σουτ του Νίκο Φερνάντες μπλόκαρε ο Σωτηρίου ενώ 4’ λεπτά μετά ο Μάσα βρήκε δίχτυα όμως το γκολ του ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη ως οφ σάιντ. Στο 70ο λεπτό τύχη γύρισε την πλάτη στην αρκαδική ομάδα χάνοντας τεράστια ευκαιρία όταν ο Σανκαρέ από το ένα μέτρο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης τον Σωτηρίου να μπλοκάρει την μπάλα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι να πηγαίνει πάνω κάτω και να κρέμεται σε μία κλωστή. Στο 86’ ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από το γκολ με την κεφαλιά του Γιάννου να φεύγει ελάχιστα άουτ ενώ στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς προσπάθησε να χτυπήσει στις κόντρα επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Γκολ: 6' Γιάννου -  13' Μιλούνοβιτς

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Λούι, Ιγκλέσιας (46' Χαμντανί), Τορμένα (78' Τσοκάνης), Φούντας (Νίκο Φερνάντες), Μάσα, Σκούρτης, Γιάννου

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Σελίν, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μουνάφο (62' Στανισάβλιεβιτς), Ντίνας, Γντάτιτς (80' Μαχαμάτ), Γιακουμάκης (46' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Μενδρινός

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

''ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ'' Αυτά είπε ο κ. ...Εβεργέτης μετά το τέλος του αγώνα !!! Πότε περιμένεις κόουτς να τα διορθώσεις ;; Οταν θα είσαι τελευταίος στη βαθμολογία ;;; Από την 8η αγωνιστική και μέχρι την 14η σε περιμένει γολγοθάς , το ξέρεις ;;; Ούτε μισό βαθμό δεν θα εισπράξεις !!! Θα βλέπετε φίλαθλο με το κυάλι !! Είστε για τα μπάζα γενικώς ......Ο σημερινός αγώνας ήταν το ποιο ρεζίλι αποτέλεσμα όλων των εποχών !!! Κανονικά ο Πλατανιάς έπρεπε να φύγει νικητής και σεις να πάτε για φούντο ....... Αντε καληνύχτα ....

Αντε παιδιά και του χρόνου θα σας κερδίζει και ο Παναρκαδικός στη Β κατηγορία . Συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στον προπονητή για το ρόστερ που φτιάξατε .

Προπονητής δεν υπάρχει,(γυμναστή εχουμε καταπληκτικό) τερματοφύλακας δεν υπάρχει, μπάκ αριστερο δεξί χάλια εξτρέμ ανύπαρκτα, άμυνα?με Αλόκο δεν πάς πουθενα..ουτε για Παναρκαδικό. επιθετικά χάφ?βαφτίζονται οι δούλοι του θεού Χαμντανι ιγκλέσιας(οχι τπτ αλλο τους καιμε κ τους δύο καθώς ολοι περιμένουμε να μεταμορφοθούν σε Τσάβι Ινιεστα) επίθεση?κάντε το σταυρό σας μην πάθει τιποτα ο Ιμπραιμοβιτσ...εεε ο Γιάννου γιατι μετα θα παίζουμε με τον υπερπαιχταρά ΜΟΥΚΑΜ Υ.Γ. Αυτός ο Τορμένα που δεν μπορει να περπατήσει πόσο καλύτερος απο τον Ζησόπουλο ειναι και εχει καπαρώσει την θέση σε ελλάδα κ ευρώπη? Καταφέρατε να μας ξενερώσετε κ να φεύγουμε απ το γήπεδο σκασμένοι..Συγχαρητήρια

Εεεεεε εκεί στον ΑΣΤΈΡΑ , ακούει κανείς ;;;;;;;; Γίναμε ρεζίλι των ηττημένων βρεεεε !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.