Πρόεδρος της Super League και πάλι ο Στράτος

Πρόεδρος της Super League και πάλι ο Στράτος

Αύγουστος 31, 2016 - 16:22
0 σχόλια

Με συντριπτική πλειοψηφία και αποτέλεσμα 12-2 ο Γιώργος Στράτος είναι και πάλι ο (νέος) πρόεδρος της Super League μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής ο Γιώργος  Στράτος με 12-2 ψήφους, πήρε την εμπιστοσύνη των περισσότερων μελών του συνεταιρισμού και έτσι αναλαμβάνει και πάλι μετά την παραίτηση του δύο εβδομάδες πριν καθήκοντα προέδρου στην Super League.

Τα προβλήματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολλά με σημαντικότερο την δεδομένη χρονική στιγμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League με τον Γιώργο Στράτο να έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα δύσκολο όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες έργο.

Την υποψηφιότητα Στράτου υπερψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα,  καταψήφισαν ο Ολυμπιακός και η Λάρισα, δεν πήρε θέση ο Λεβαδειακός, ενώ απουσίασε ο Ηρακλής.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.