Προεκλογική εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα (pics,vid)

Προεκλογική εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα (pics,vid)

Μάρτιος 20, 2019 - 10:13
0 σχόλια

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "Δάφνη Υμηττός Μαζί " διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα "ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ" τη Δευτέρα 18 Μαρτίου σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού ( Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1 Υμηττός).

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μήνυμα Νίκης έστειλαν οι Δαφνιώτες και Υμηττιώτες στο Δημήτρη Γιαννακούρα.

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η πρώτη κεντρική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα με την παράταξη «Δάφνη Υμηττός Μαζί .- Μία πόλη ένας στόχος».

Ο κύριος Γιαννακούρας παρουσία κυριολεκτικά εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημαρχείου και του προαύλιου χώρου ,παρακολούθησαν μια ξεχωριστή ομιλία με ανθρώπινη και όχι ξύλινη πολιτική γλώσσα όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις ο οποίος πολλές φορές ξεσήκωσε κυριολεκτικά με παρατεταμένα χειροκροτήματα το πολυπληθές κοινό.

Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός Αρκάς Δημοσιογράφος Κώστας Φίλανδρος ενώ μίλησαν για την προσωπικότητα του Δημήτρη Γιαννακούρα ο Δημήτρης Λαγός καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας.

Η γενική παρουσία του Δημήτρη Γιαννακούρα και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που συστρατεύονται μαζί του όπως και η παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων που τάχθηκαν στο πλευρό του με τη συγκλονιστική παρουσία τους έδωσαν το μήνυμα της Νίκης της παράταξης ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου."

Video: 

Ομιλία Υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης -Υμηττού Δ Γιαννακούρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.