Το προφίλ της Μάιντς που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης

Το προφίλ της Μάιντς που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης

Ιούλιος 28, 2014 - 09:12
0 σχόλια

Η Γερμανική Μάιντς ομάδα της Bundesliga θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Αστερα Τρίπολης στην επόμενη φάση του προκριματικού γύρου του  Europa League και το Arcadia Portal σας παρουσιάζει το προφίλ της Βαβαρικής ομάδας.

Η Μάιντς τερμάτισε στην 7η θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος  και πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο κάνοντας μια καλή χρονιά. Η ομάδα της Bundesliga  την τελευταία τριετία κάνει αρκετά βήματα προόδου. Από εκεί που πάλευε για την παραμονή της, έκανε το μπαμ με την έξοδό της στην Ευρώπη και ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.

Στο ρόστερ της υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Σίνι Οκαζάκι. Ο Ιάπωνας φορ που πέτυχε πέρυσι 15 τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι Μουντιαλικοί, όπως οι Γιου – Χο Παρκ και Για Σεόλ Κου από τη Νότιο Κορέα, αλλά και ο Κοσταρικανός Ντιάς.

Όπως είναι φυσικό, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του διεθνή  Έλληνα τερματοφύλακα  Στέφανο Καπίνο που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό. Εκτός του Καπίνο, πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Γκονζάλο Χάρα από τη Χιλή που μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα.Προπονητής της Μάιντζ είναι ο Γερμανός τεχνικός Τόμας Τούχελ.

Το ρόστερ της Μάιντς
1. Στέφανος Καπίνο
3. Τσινέντου Έντε
4. Νικόλτσε Νοβέσκι (αρχηγός)
5. Μπένεντικτ Σάλερ
6. Γιοχάνες Γκάις
7. Νίκι Ζίμλινγκ
8. Κρίστοφ Μόριτζ
9. Σεμπάστιαν Πόλτερ
10. Τόντορ Νεντέλεφ
11. Γιούνους Μάλι
13. Κου Για Σεόλ
14. Ζούλιαν Μπάουγκαρτλινγκερ
16. Στέφαν Μπελ
17. Ντάνι Σάχιν
18. Ντάνιελ Μπροσίνσκι
19. Έλκιν Σότο
20. Ζούνιορ Ντιάζ
21. Λόρις Καριούς
22. Ζούλιαν Κοχ
23. Σίνι Οκαζάκι
24. Παρκ Γιου – Χου
26. Νίκο Μπούνγκερτ
27. Νικολάι Μίλερ
33. Ρόμπιν Ζέντνερ
35. Πέταρ Σλίσκοβιτς
37. Νικίτα Ρουκαβίτσια
-. Γκονζάλο Χάρα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.