Προσοχή κατολισθήσεις σε οδικό δίκτυο του δήμου Τρίπολης (vid)

Προσοχή κατολισθήσεις σε οδικό δίκτυο του δήμου Τρίπολης (vid)

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 16:34
1 σχόλια

Από Νεστάνη προς Σάγκα έχει γίνει κατολίσθηση και έχει κλείσει ο δρόμος. Η βροχή είναι ακατάπαυστη και έχει μείνει και ένα αυτοκίνητο αναφέρει σε δημοσίευση του ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον κ. Παπαδημητρίου πληροφορήθηκε υπάρχουν μερικά προβλήματα στο χωριό Σάγκα.

Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και έχουμε ισχυρή βροχόπτωση. Στο χωριό Σάγκα υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά ποτάμια περνούν μέσα από το χωριό. Υπάρχει ένταση.

Προμηνύεται συνέχεια και καλό θα είναι οι μετακινήσεις να αποφευχθούνε.

Στο  Ζευγολατιόο και το Νεοχώρι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς και στην Τεγέα δεν έχουν αναφερθεί έως αυτή την στιγμή προβλήματα.

Η πολιτική προστασία είναι σε επιφυλακή

Φωτογραφία από την γέφυρα στο χωριό Σάγκα

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

κανενας δε μιλαει για την ευνοια του παυλη που αποφυγαμε τα χειροτερα εδω τριπολη,μη γελατε καθολου,ευνοια και μαλιστα μεγαλη,αξιζει πολλα για αυτο ο μητσαρας,αν ηταν κανας γιαννακης με τη γκαντεμια που τον δερνει θα ειχαμε πνιγει ολοι,κοιτατε τι εγινε μεσσηνια-λακωνια -αργολιδα κλπ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.