Προβλήματα από τη βροχή και τον αέρα στη Βλαχοκερασιά

Προβλήματα από τη βροχή και τον αέρα στη Βλαχοκερασιά

Οκτώβριος 24, 2014 - 13:50
0 σχόλια

Η κακοκαιρία άρχισε να «δείχνει τα δόντια της»

Tην Παρασκευή 24 Οκτωβρίου η κακοκαιρία δημιούργησε πολλά προβλήματα στον πρώην δήμο Σκυρίτιδας,  καθώς δέντρα έχουν πέσει μέσα στο χωριό της Βλαχοκερασιάς αλλά και στο οδικό δίκτυο της Βλαχοκερασιάς - Κερασιάς.

Η έντονη βροχή και ο αέρας έχουν δημιουργήσει προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, οχήματα της Π.Υ βρίσκονται στο σημείο και περιμένουν τη ΔΕΗ γιατί δεν μπορούν να κόψουν τα δέντρα τα οποία, ίσως έχουν πέσει πάνω σε κολώνες ρεύματος της ΔΕΗ. Το ArcadiaPortal σε επικοινωνία που είχε με κατοίκους από το χωριό Βλαχοκερασιά ενημερώθηκε ότι δεν είχαν ρεύμα στα σπίτι τους για αρκετή ώρα, επίσης τόνισαν ότι ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που οι οδηγοί των οχημάτων που διέρχονταν στο συγκεκριμένο σημείο που έπεσαν τα δέντρα σταμάτησαν στην άκρη καθώς φοβήθηκαν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.