Προβολή ντοκιμαντέρ στο Κέντρο Αποκατάστασης Παλλάδιον (photos)

Προβολή ντοκιμαντέρ στο Κέντρο Αποκατάστασης Παλλάδιον (photos)

Ιανουάριος 31, 2015 - 16:05
0 σχόλια

Χθές το απόγευμα στην  γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων «Μήτις» του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  έγινε η προβολή του Ντοκιμαντέρ «LIFE IN EXTREMES» στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου που ξεκίνησε και στην Τρίπολη.

 Η θεραπευτική διάσταση της τέχνης αποτελεί ένα σύγχρονο μέσο για την αντιμετώπιση πολλών δυσλειτουργιών. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τέχνης στην ίαση το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης, συμμετέχει ενεργά στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Παράλληλα εντυπωσίασε και η έκθεσης κόμιξ Εν Αιθρία 5  η οποία παρουσιάζει καταξιωμένους και νεότερους δημιουργούς από το χώρο των comics και της εικονογράφησης . Η έκθεση θα φιλοξενείται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έως και την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο  Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Θανάσης Κυριαζόπουλος , η υπεύθυνη της έκθεσης Λήδα Τσενέ και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ιατρός κ. Βρέντας.

Πριν την προβολή της ταινίας η παραμυθού Βασιλεία Βαξεβάνη έπαιξε ένα όμορφο παραμύθι για το κοινό το οποίο δεν ήταν μόνο ασθενείς του Κέντρου αποκατάστασης αλλά και πολίτες που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Μετά την προβολή της ταινίας τον λόγο θέλησε να πάρει ένας ασθενής με αμαξίδιο του κέντρου ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και την προσφορά του και συγκινημένος ευχαρίστησε την Πρόεδρο κ. Καρνιαδάκη και το προσωπικό.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.