Ψαράς από το Παράλιο Άστρος... στην παγωμένη Ισλανδία (vid)

Ψαράς από το Παράλιο Άστρος... στην παγωμένη Ισλανδία (vid)

Φεβρουάριος 23, 2020 - 17:08
1 σχόλια

Από τις 9 Φεβρουαρίου ο Θοδωρής Κρεμμύδας, με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, βρίσκεται στην παγωμένη Ισλανδία όπου βρήκε καλοπληρωμένη δουλειά.

Ο κ. Κρεμμύδας μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όπου και εξήγησε το πώς βρέθηκε στην Ισλανδία από την Αρκαδία εξαιτίας ασφαλώς της οικονομικής κρίσης. Μόνο του παράπονο... το γεγονός ότι δεν έχει τι να κάνει μόλις τελειώσει τη δουλειά. Ο ίδιος είπε στην εκπομπή:

«Προ κρίσης ήθελα να έρθω για εμπειρία εδώ, να δουλέψω μόνο και μόνο για πλάκα. Αλλά ήρθε η κρίση και μας έφερε τα πάνω κάτω. Είμαι ψαράς από τα γεννοφάσκια μου και το 2010 ξεκινήσαμε να φτιάξουμε ένα μικρό ξενοδοχειάκι στο Παράλιο Άστρος. Είμαι στην Ισλανδία από τις 9 του μήνα. Τα κονέ μου ήταν από το Facebook. Μου βρήκαν δουλειά ενώ ήμουν στην Ελλάδα. Ντόπιοι μου βρήκαν τη δουλειά εδώ».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ από το 1:01:00.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μάνεση σιγά το σοβαρό σχόλιο και τη σοβαρή είδηση. Να δω όταν θα φύγουμε όλοι από αυτή τη χώρα, όπως την κατάντησαν οι πανέξυπνοι πολιτικοί μας, ποιος θα σε βλέπει και τι θα τους λες; Ασχολήσου λίγο με τους τρόπους να μείνουν τα παιδιά μας εδώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.