Σ. Καρύδας «Μας δίνει πολύ δύναμη ο κόσμος» (video)

Σ. Καρύδας «Μας δίνει πολύ δύναμη ο κόσμος» (video)

Ιανουάριος 31, 2015 - 23:01
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αρκαδικού στην νίκη επί της Λευκάδας, στάθηκε στο πάθος που έβγαλε η ομάδα. Επίσης κάλεσε τον να βρεθεί και στην Αθήνα για τον «τελικό» με το Λαύριο το ερχόμενο Σάββατο 07/02.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σάκη Καρύδα:

 Για το παιχνίδι «Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης ξέραμε ότι κερδίζοντας αυτό το παιχνίδια θα κάναμε το 2-0 απέναντι στην Λευκάδα και ουσιαστικά την αφήναμε πίσω. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Κάναμε μια μεγάλη νίκη που μας βοηθάει για την συνέχεια, νομίζω ότι φάνηκε η δουλειά που είχαμε κάνει μέσα στην εβδομάδα που και πάλι είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σωστά. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και πήγαμε το παιχνίδι με ηρεμία και νομίζω πως στο τέλος δίκαια κερδίσαμε».

Για την ήττα του Λαυρίου «Το να κερδίζεις εσύ και να χάνουν οι άλλοι είναι πάρα πολύ καλό, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε  μόνο την ομάδα μας. Αν θέλουμε να ανεβούμε θα πρέπει θα πρέπει να κοιτάμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια και την δική μας απόδοση. Ότι άλλο έρχεται από την άλλες ομάδες είναι δεκτό αλλά νομίζω ότι εμείς είμαστε σε έναν στόχο, έχουμε κάνει το 4 στα 4 κα θέλουμε να νικήσουμε και το Λαύριο για να ολοκληρώσουμε έναν στόχο που είχαμε βάλει και μετά θα δούμε με ηρεμία τον επόμενο μας στόχο. Οπότε για να παραμείνουμε μέσα στον στόχο μας και να πούμε ότι τα καταφέραμε θα πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο».

Για το πάθος που έβγαλε η ομάδα μέσα στο παρκέ «Όταν παίζεις παιχνίδια που θα κρίνουν την κατηγορία πέρα από τις τακτικές και ότι δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, θα πρέπει να βάζουμε πάθος και να δίνουμε κάτι παραπάνω όλοι οι παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το βγάλαμε τόσο πολύ αυτήν την ένταση, αλλά αυτή η ομάδα όταν πει ότι θα βγάλει ενέργεια μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Στο δεύτερο ημίχρονο «γυάλιζε»  το μάτι μας, για αυτό βγάλαμε πάρα πολλές φάσεις».

Για τον κόσμο «Προσωπικά χάρηκα πάρα πολύ για τον κόσμο που στάθηκε δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Πραγματικά μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη ο κόσμος και κάνω και ένα κάλεσα προς τον κόσμο μας, όσοι μπορούν να έρθουν στην Αθήνα το Σάββατο 07/02 γιατί νομίζω πως θα είναι πολύ σημαντική η βοήθεια τους».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σ. Καρύδας «Μας δίνει πολύ δύναμη ο κόσμος»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.