Σαμαράς: Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη

Σαμαράς: Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη

Δεκέμβριος 15, 2018 - 19:32
25 σχόλια

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ως ο εκφραστής της σκληρής Δεξιάς, καθώς η ομιλία του επικεντρώθηκε γύρω από το έθνος, ενώ επιτέθηκε παράλληλα στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για εθνομηδενισμό και υποταγή στους εταίρους.

«Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη» ήταν η ατάκα του ρπώην πρωθυπουργού που «κούνησε» το ακροατήριο, και την οποία εκστόμισε με αφορμή δημοσιεύματα για το μενού του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

«Είστε φιλελεύθεροι, είστε πατριώτες, να είστε υπερήφανοι για αυτό, τα σύνδρομα ενοχής τελειώσανε! Η ιστορία είναι με το μέρος μας, η συνείδηση της παράταξης είναι όρθια, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τελείωσαν», δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν αρκεί η ΝΔ να νικήσει στις εκλογές, αλλά χρειάζεται συντριπτική νίκη ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ακυβερνησίας.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι οι πρωταγωνιστές της υπέρ-φορολόγησης της μεσαίας τάξης. Είναι αυτοί που μετέτρεψαν τα πανεπιστήμιά μας σε άσυλα εμπόρων ναρκωτικών και σε επίσημο χώρο στρατολόγησης του Ρουβίκωνα. Είναι αυτοί που τελευταία, κάθε βράδυ τους βλέπουμε στο κανάλι τους, την ΕΡΤ, να κλαίνε και να οδύρονται, που έχασε το ΕΑΜ το 1944, τη μάχη της Αθήνας… Για το πού θα βρισκόμασταν σήμερα, αν εκείνοι είχαν κερδίσει,ούτε κουβέντα, βέβαια… Είναι αυτοί που σαν θεατές, παρακολουθούν το σχέδιο αφελληνισμού του Ράμα, ο οποίος ξεριζώνει στη Χιμάρα τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών μας.

»Είναι εκεί κοντά που έχασε τη ζωή του ο Κώστας Κατσίφας, για τη γαλανόλευκη. Θυμίζοντας δύο άλλα ελληνόπουλα, τον Τασο Ισαάκ και το Σολωμό Σολωμού που είχαν χάσει στην Κύπρο τη ζωή τους - πάλι για τη γαλανόλευκη… Μας κυβερνούν αυτοί που θεωρούν την Αμφίπολη της Μακεδονίας μας… ''σύμβολο εθνικισμού''! Είναι αυτοί που ποτέ δεν αγάπησαν τον Παύλο Μελά. Είναι αυτοί που ποτέ δεν ένιωσαν την Ορθοδοξία σαν πολύτιμο κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας.»

«Και βέβαια, είναι αυτοί που το παίζουν προστάτες των φτωχών. Από την άλλη γεμίζουν, βέβαια, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για την παρέα τους, με χλιδάτα εδέσματα: Αν εγώ είχα επιτρέψει εγώ τέτοιο μενού πολυτελείας στη δική μου εποχή ο Τσίπρας θα χάλαγε τον κόσμο. Αλλά τώρα … Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη»!».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο Σκοπιανό. Υπενθύμισε ότι ο ίδιος ήταν πάντα και είναι αντίθετος με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας (καρφώνοντας και όσους στη ΝΔ έχουν ταχθεί διαχρονικά υπέρ σύνθετης ονομασίας) και υποστήριξε ότι εκτός των άλλων το όνομα θα επιφέρει“αναγνώριση δικαιωμάτων του σκοπιανού αλυτρωτισμού μέσα στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς τέλος προειδοποίησε για κίνδυνο ακυβερνησίας και τόνισε: «Ακούστε: Δεν αρκεί να νικήσουμε στις εκλογές. Πρέπει η νίκη μας να είναι συντριπτική. Κι αυτό εξαρτάται μόνον από μας πια. Χρειαζόμαστε αληθινή παν-στρατιά!».

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΩ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ;;ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ,ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Τι έγινε αριστερούληδες, σας πόνεσε η ατάκα του Αντώνη; Αφού έτσι είναι η αριστερά. Μια τεράστια μπούρδα. Αριστερή ιδεολογία και αμπέχονο μέχρι να πιάσει χρήμα η τσέπη. Μετά το γυρίζετε στα burberry, prada, χαβιαράκι και δεν συμμαζεύεται. Δείτε την Αχτσιόγλου πριν και μετά. Δείτε τη Νοτοπούλου. Δείτε τον Αλεκσάκο. Να και τα παιδιά στα ακριβά ιδιωτικά, να και οι διακοπές οι χλιδάτες, να και οι φωτογραφήσεις, να και τα συνολάκια. Αυτοί που δήθεν δεν τους αρέσει ο καπιταλισμός. Όσο είναι αποτυχημένοι κράζουν, αν "πιαστούν" θαυμάζουν...Jumbo-κατάσταση η αριστερά. Για γέλια και για αφελείς...

@Βακιος. Τι έγινε αμερικανοτσολιά σου έθιξε τον chief; Πιες ξύδι και θα σου περάσει. Για τον Σαμαρά πάντως λέω και εγώ: ''δεν φτώχινες αρκετά θέλεις και Αντώνη Σαμαρά''

Η αντίληψη ότι ο αριστερός πρέπει να είναι και φτωχός σημαίνει ότι και ο δεξιός πρέπει να είναι πλούσιος, με τα burberry , τα prada , το χαβιάρι του , τα ιδωτικά του σχολεία κλπ Κοιταχτειτε στο καθρέφτη σας και αποφασίστε τι είστε. Φτωχοί ή πλούσιοι ?

Προς "Παύλο"...Δεν μας λές ποιά είναι η δεξιά για καταλάβουμε κι εμείς οι αφελείς;

Αβέρωφ ζείς ,εσύ μας οδηγείς.΄Η αλλοιώς ο Σαμαράς έχτισε την πολιτική του καρριέρα ως "κένταυρος"και ρέιντζερ με ότι αυτό σημαίνει Συνέχισε ως "μακεδονομάχος."Έτσι χτίζοναι οι πολιτικές καριέρες,όχι με τα ψέμματα.

Όπως και να την έχτισε, πρώτα είχε μάθει γράμματα, δεν υπήρξε ποτέ αγράμματο τσόλι των καταλήψεων που εξελίχθηκε σε αγράμματο ΠΘ για γελάνε ανα την πολιτισμένη υφήλιο

15:18 Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Σαμαράς δεν ήταν αυτός ο "γραμματιζούμενος" που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ; Ο Σαμαράς κατόπιν δεν ηγήθηκε δικού του κόμματος (Πολιτική Άνοιξη); Το Σαμαρά (που την έριξε) δεν μάζεψε η ΝΔ για να τον κάνει πρόεδρο και κατόπιν πρωθυπουργό; Η ΝΔ δεν είναι αυτή που μάζεψε όλα τα σκουπίδια (Σαμαρά, Βορίδη, Άδωνι κ.α. πλέμπα) που όταν είχαν φύγει από το μαντρί και είχαν πάει σε άλλο, την έβριζαν σκαιότατα κι έλεγαν ότι μόνο πεθαμένοι θα ξαναγυρίσουν πίσω; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, βεβαίως-βεβαίως...

Πονάτε μαύροι και κόκκινοι (ευρυτερα γνωστοί ως κομμουνιστές) φασίστες που ο Σαμαράς έβαλε φυλακή τη χρυσή σφαγή!

@ $φυρί: θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εξευτελίζεις κάθε έννοια Πατριωτισμού και ιδεολογιών και αρχών και, κυρίως, εξευτελίζεις τον Ελληνισμό. Αν τολμάς, γράψε επώνυμα, για να ντρέπεσαι τρεις φορές. Μία για σένα, μία για την Οικογένειά σου, και μία για την Πατρίδα «σου». Και γράφω «σου» γιατί τελικά δική «σου» πατρίδα είναι η μισσαλλοδοξία, ο φασισμός και οι Ναζί του Κασιδιάρη. Δεν είναι η Ελλάδα Μας, η Πατρίδα σου, τρισάθλιε ρατσιστή. Ασχολήσου με τα της Ελβετίας «Σου», όπου ζεις και εργάζεσαι, και άσε την Ελλάδα ήσυχη!

Πολύ επικίνδυνος πολιτικός. Ακόμα πιο επικίνδυνος γιατί δεν έχει την ισχύ ενός Πούτιν η Τραμπ. Γι' αυτό λυσσάει κατά των αντιπάλων του. Δυστυχώς το κοινωνικό σώμα δεν έχει την ωριμότητα να αναγνωρίσει την αρρώστια του ώστε να τον αποβάλει. Αυτό είναι το χειρότερο.

Εγώ nick lyk θα ρωτούσα τον Παύλο αν υπάρχει καλός, έστω αποδεκτός αριστερός ή όλοι είναι ορφανά του Στάλιν.

@08:45 - Όποιος αριστερός αναγνωρίζει τα εγκλήματα του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού και απεχθάνεται τον κομμουνισμό είναι αποδεκτός. Υπάρχει αριστερά και χωρίς κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό. Όχι στην Ελλάδα.

@10:25 - Όχι ο αριστερός δεν "πρέπει" να είναι φτωχός. Αλλά αριστερός με Prada και Burberry δεν γίνεται. Αυτές οι μάρκες όπως και πολλές άλλες συμβολίζουν τον καπιταλισμό στην ακραία μορφή του. Είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της υπεραξίας και πέρα από αυτή. Δεν γίνεται να είσαι αριστερός, που μισείς την ακραία συσσώρευση πλούτου και να γουστάρεις να έχεις τέτοια προϊόντα. Είναι ενάντια στην ιδεολογία σου βρε αδερφέ, πως να το κάνουμε; Αν σου αρέσουν, κάνε μια ψυχανάλυση για να καταλήξεις. Είτε είσαι καπιτάλα στην πραγματικότητα, είτε μπουρδολογείς για την ιδεολογία της αριστεράς.

Στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης, το να εκφράζει κάποιος κεντροδεξιός πολιτικός τις απόψεις του και ακόμα χειρότερα το να λοιδορεί τους αριστερούς με "το χαβιάρι και τον βελουχιώτη", ενοχλεί. Λογικό. Εδώ είδαμε στην ΕΡΤ να κλαίνε που έχασαν στα Δεκεμβριανά οι κομμουνιστές και δεν έγινε η Ελλάδα σαν την Βουλγαρία και την Ρουμανία. Κομμουνιστική χαβούζα. Αυτά που είπαν σώφρονες πολιτικοί σαν τον Κύρκο επαναλαμβάνει ο Σαμαράς. Τίποτα παραπάνω. Η Ελλάδα ανήκει στην Δύση και θα έχει αστική δημοκρατία. Όσο και να σκούζουν τα ορφανά του Στάλιν και οι ανεγκέφαλοι ναζιστές.

<<Δεν τρέφω αυταπάτες για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ χωρίς ανισότητες , κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση >> Κυριάκος Μητσοτάκης 82η ΔΕΘ. Δεν ξεχνώ.

@παύλος τα burberry και prada είναι ακριβά προϊόντα (ενδεχομένως και υπερτιμημένα για το κόστος παραγωγής τους) αλλά ταυτόχρονα είναι και καλαίσθητα προϊόντα. Ο καθένας θέλει να έχει καλά ρούχα και παπούτσια κλπ με βάση το εισόδημα του. Επιπλέον, όταν έχει ένα αξίωμα και συναναστρέφεσαι με άλλους αξιωματούχους του εξωτερικού, τότε επιβάλλεται να είσαι ντυμένος αναλόγως. Στο κάτω κάτω με τα λεφτά τους τα αγοράσανε, και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του.

προς "Παύλο":Καλά την αριστερά την κόβεις και τη ράβεις στα μέτρα σου,για τα "προσόντα" της δεξιάς δεν βλέπω να γράφεις τίποτε.Τώρα αγάπησες και τον Κύρκο; Κάποτε τον έβαζαν σε τσουβάλι μαζί με γάτα στη Μακρόνησο και τον βουτούσαν στη θάλασσα.Δηλαδή για να καταλάβω ο κεντροδεξιός πολιτικός είναι ο Σαμαράς;Θα διαμαρτυρηθεί ο Όρμπαν γιατί μπορεί να θεωρήσουν και αυτόν κεντροδεξιό πολιτικό.

Ο Παύλος όσο περισσότερο σχολιάζει τόσο ξεπερνάει τον εαυτό του. Η τελευταία του ανοησία είναι ότι πρέπει να έχεις πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ή να συνοδεύεσαι από τον Άδωνι για να αγοράσεις Prada ή να τρως χαβιάρι. Η κατρακύλα δεν έχει πάτο. Όποιος έχει ρολόι Rolex ψηφίζει Ν.Δ. (όχι, τα χρυσαύγουλα είναι οι λούμπεν της δεξιάς, το πολύ Seico, εκτός αν κλέψουν τα Rolex των λαθρομεταναστών).

Παύλο 09:44 ο Σύριζα είναι κομμουνιστική αριστερά; Κόψε κάτι γιατί θα μας πεθάνεις απ' τα γέλια. Αν πάψεις να γράφεις τέτοιες λαμακίες σου ορκίζομαι ότι θα ψηφίσω τον Κούλη όσα κι αν λέει ο Αντωνάκης που ακόμα γυαλίζει το μάτι του! Φιλάω σταυρό.

Τι λέει ρε ο Αντώνης. Τη Βόρειο Ήπειρο την έδωσαν στην Αλβανία οι κυβερνήσεις από το τέλος του 2ου Π.Π. μέχρι την πτώση του "Σιδηρού Παραπετάσματος". Η τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου έγινε επί χούντας και μεταπολίτευσης. Πώς τα συνδέει με τους κομματικούς του αντιπάλους;

Αν τελικά ο Τσίπρας βάλει τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής για χρόνια στη φυλακή εγώ θα τον ψηφήσω μόνο για αυτό!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.