Σεμινάριο για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Νεστάνη (pics)

Σεμινάριο για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Νεστάνη (pics)

Δεκέμβριος 09, 2019 - 09:25
0 σχόλια

Ένας μεγάλος μαραθώνιος ζωής τερμάτισε στο Σχολείο της Νεστάνης.

Το πρώτο Σεμινάριο "Βασικής υποστήριξης της ζωής και αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή διοργανώθηκε από τον ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΎΛΛΟΓΟ με συμμετοχή 35 εκπαιδευομένων , από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΖΟΟΓΟΝΗΣΗΣ .

Ο Σύλλογος κατόρθωσε σε διάστημα ενός έτους να προμηθευτεί όχι μόνον έναν αλλά δύο απινιδωτές που τοποθετήθηκαν ο ένας στην κεντρική πλατεία της ΝΕΣΤΑΝΗΣ και ο δεύτερους στην Ιερά Μονή Γοργοεπηκοου .

ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΞΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ομάδα του Συλλόγου που με πρωτοβουλία τους συστράτευσαν όλες τις γυναίκες του χωριού μας , ως και όλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το τεράστιο κοινωνικό έργο .

Τέλος ένα εξίσου μεγάλο Ευχαριστώ στην Ε Ε Κ Α Α για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας στέλνοντας 15 εκπαιδευτές από Αθήνα και όλη την Πελοπόννησο να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το Σεμινάριο.

Αυτοί που το παρακολούθησαν εφοδιάστηκαν και με αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ανανηπτη.

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.