Σκουρτόπουλος: «Ομάδα που εκπέμπει υγεία ο Αρκαδικός»

Σκουρτόπουλος: «Ομάδα που εκπέμπει υγεία ο Αρκαδικός»

Φεβρουάριος 06, 2016 - 20:06
0 σχόλια

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αρκαδικό μίλησε ο προπονητής του Ρεθύμνου Θανάσης Σκουρτόπουλος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως ο ΣΕΦΑ είναι μία ομάδα που εκπέμπει υγεία κάνοντας ένα καθαρό πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Έλληνας coach στάθηκε στην επιθετικότητα της ομάδας του που ήταν αρκετή για τον οδηγήσει στην νίκη σε ένα ακόμα εντός έδρας αγώνα βάζοντας ως στόχο το απόλυτο εντός για να φθάσει το Ρέθυμνο στον στόχο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

''Να δώσω και εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρκαδικού γιατί όπως είπε και στον πρώτο γύρο είναι μία ομάδα που εκπέμπει υγεία, κάνουν ένα καθαρό πρωτάθλημα και εύχομαι να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους στο τέλος της χρονιάς.

Αναφορικά με το παιχνίδι ήμασταν σε μία καλή επιθετική ημέρα όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στο γήπεδο μας. Πάντα πηγαίνουμε 80+ πόντους κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς έχουμε μία πολύ νεανική ομάδα με ταλέντο και το μόνο που έχουμε να αντιπαρέλθουμε από τα Χριστούγεννα και μετά που η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο και έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία είναι την πίεση του ότι πρέπει να κερδίσουμε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ώστε να μην μπούμε σε περαιτέρω περιπέτειες καθώς κυνηγάμε ακόμα το 1-5 από την αρχή της χρονιάς καθώς δεν έχουμε κάνει ακόμα μία εκτός έδρας νίκη που θα μας βγάλει από τα προβλήματα.

Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο και να πάρουμε το άκαιρεο  στην έδρα μας και νομίζω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε και στην πορεία να ψάξουμε να βρούμε και μία με δύο εκτός έδρας νίκη έτσι ώστε να κλείσουμε την χρονιά με έναν αξιοπρεπή στόχο''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.