Σοβαρό τροχαίο στο Ζευγολατιό (photos)

Σοβαρό τροχαίο στο Ζευγολατιό (photos)

Οκτώβριος 25, 2014 - 11:45
1 σχόλια

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ζευγολατιό του Δήμου Τρίπολης . Οδηγός αγροτικού οχήματος συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μαντρότοιχο και να τραυματιστεί σοβαρά . Ο ογδοντάχρονος οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ατύχημα αυτό οφείλετε στην κακή ποιότητα του δρόμου πριν από το χωριό Στενό, όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και κάτοικος της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε: 

Αν δεν τελειώσει γρήγορα ο δρόμος και γίνει της Άρτας το γεφύρι θα θρηνήσουμε και αλλα άτομα σε τροχαία, γιατί οι οδηγοί δεν γνωρίζουν το δρόμο και τρέχουν ειδικά όταν παιρνούν  μέσα απο το Νεοχώρι που κυκλοφορούν και παίζουν μικρά παιδιά.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

έπρεπε να σας αφήσουν με το γεφύρι που δεν εβλεπες απέναντι, και έπρεπε να ρίξεις χαρτιά για να δεις αν πρέπει να περάσεις ...καθώ;ς επίσης και να σας αφήσουν τα σαμαράκια στην εθνική οδό, ώστε να σκοτώνεστε οταν κάνατε προσπέραση....έλληνες του 2014.... δε ψάχνετε να δείτε αν ο 80χρονος έβλεπε μπροστά του....μόνο να κατηγορείται ξέρετε... ενημερωτικά γίνονται έργα στο σπάθαρι....αν κάποιος 80χρονος σκοτωθεί στα λαγκάδια θα είναι επειδή τα έργα στο σπάθαρι βρίσκονται σε εξέλιξη.... ουστ...υπάνθρωποι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.