Σπύρος Λαγός και Γιώργος Σπανάκης στην τεχνική ηγεσία του Μαντινειακού

Σπύρος Λαγός και Γιώργος Σπανάκης στην τεχνική ηγεσία του Μαντινειακού

Ιούλιος 23, 2019 - 20:35
0 σχόλια

Ο Σπύρος Λαγός παίρνει το χρίσμα και θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Αποστολόπουλου στην τεχνική ηγεσία του του Μαντινειακού έχοντας στο πελυρό του σε ρόλο άμεσου συνεργάτη τον Γιώργο Σπανάκη.

Η διοίκηση του Μαντινειακού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με του Σπύρο Λαγό και Γιώργο Σπανάκη με την ομάδα πλέον να περνάει και επίσημα σε μια νέα εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαντινειακού

Η διοίκηση του Μαντινειακου Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σπύρο Λαγό για την θέση του προπονητή.

Ο Σπύρος μπορεί μέχρι την προηγούμενη σεζόν να ήταν εν ενεργεία αθλητής, αλλά είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Uefa C (Πειραιάς 2017) και έχει ήδη τρία χρόνια προϋπηρεσία σε ακαδημίες!

Η εμπειρία του αυτή αλλά κ η πολύχρονη παρουσία του στα αρκαδικά γήπεδα, είμαστε σίγουροι ότι θα τον βοηθήσει να φέρει είς πέρας με επιτυχία το έργο του στο τιμόνι της ομάδας!

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει δίπλα του ένα ακόμα άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στα γήπεδα, διπλωματούχο,με θητεία στον Παναρκαδικό κ στην ΑΕΚ τον Γιώργο Σπανάκη!

Ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός ανάμεσα στον τεχνικό team κ στον Νίκο Σιαννα τρέχει κ τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις!

Ευχόμαστε στον Σπύρο και στον Γιώργο αυτη η νέα αρχή να τους προσφέρει μια ωραία ποδοσφαιρική χρονιά!

Καλή επιτυχία στο έργο τους!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.