Στάικος Βεργέτης «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ»

Στάικος Βεργέτης «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ»

Ιανουάριος 24, 2015 - 20:19
0 σχόλια

Στην σωστή διαχείριση των παικτών του και στο γρήγορο γκολ του Σανκαρέ στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης μετά την νίκη του Αστέρα επί του Πανιωνίου  με σκορ 2-0.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες. Παρουσίασαν καλό θέαμα δεδομένων των συνθηκών. Εμείς σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε προβάδισμα. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις, σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι».

Για την πτώση των τελευταίων λεπτών:  «Η ομάδα έχει κουραστεί πάρα πολύ. Σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε περισσότερα παιχνίδια, υπάρχει εξάντληση και προσπαθούμε με την επιστροφή κάποιων παιδιών αλλά και με τους νέους να φρεσκάρουμε την ομάδα".

Για το αν άρχισε να ξεπερνά την κρίση η ομάδα: «Δεν ξέρω αν είναι η αρχή, προσπαθήσαμε, δεν πήραμε κάποια παιδιά για να φρεσκάρουμε το ρόστερ. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος της αγωνιστικής κρίσης. Ο Μάσα είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο Γιαννιώτας είχε κράμπες».

Για τον Ιγκλέσιας: «Ο Ιγκλέσιας έχει έρθει σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μην αργήσει η μπλε κάρτα του από την Κίνα για να τεθεί στη διάθεσή μας».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.