Σταθουλόπουλος: «Ευχαριστώ τον Παναρκαδικό»

Σταθουλόπουλος: «Ευχαριστώ τον Παναρκαδικό»

Ιούλιος 20, 2017 - 15:10
1 σχόλια

Ο Χρήστος Σταθουλόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών δηλώνοντας έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για την νέα του ομάδα ενώ ευχαρίστησε και τον πρόεδρο και την διοίκηση του Παναρκαδικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σταθουλόπουλος

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Ερμή Ζωνιανών. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα με υψηλές βλέψεις. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και γενικά τη διοίκηση του Παναρκαδικού για όλα όσα έκαναν για μένα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και ό, τι καλύτερο τη νέα χρονιά».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο σου χρήστο για τη μεταγραφή σου.Να είσαι υγιής και να παραμείνεις σεμνός όπως ήσουν και στον Παναρκαδικό.Πιστεύω ότι θα είσαι από τους καλύτερους τη φετινή χρονιά.Εμείς θα σε θυμωμαστε και θα σε αγαπάμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.