Στέλνουν Ντάγκρα στον Αστέρα

Στέλνουν Ντάγκρα στον Αστέρα

Ιούνιος 26, 2017 - 10:34
1 σχόλια

Μπορεί η προσοχή και το ενδιαφέρον αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης να είναι στραμμένο στην αγορά του εξωτερικού ωστόσο οι κιτρινομπλέ ρίχνουν τα δίχτυα τους και στην Ελληνική ποδοσφαιρική  πιάτσα σε έξυπνες επιλογές με μέλλον.

Μία από αυτές τις επιλογές λοιπόν φαίνεται πως είναι και ο Δημήτρης Ντάγκρας που αγωνίζονταν στον  Αχαρναικό ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα της αθλητικής εφημερίδας “Sport Time” είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 21χρονός επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον Αχαρναικό στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας 8 τέρματα στις 28 συνολικά αναμετρήσεις που αγωνίστηκε με την ομάδα της Αθήνας.

Η περίπτωση του Δημήτρη Ντάγκρα φαίνεται να ενδιαφέρει τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας καθώς διακρίνουν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλά χαρακτηριστικά και το κυριότερο με προδιαγραφές εξέλιξης για το μέλλον μιας και η ηλικία του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό φορ με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αχαρναικό έτσι ώστε ο Δημήτρης Ντάγκρας να πάρει τον δρόμο για την αρκαδική πρωτεύουσα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και μετά μας παραμυθιάζουν ότι θα πάρουν τον Τσόρι.Έχουμε καταλάβει τι γίνεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.