Στη Δόξα Μεγαλόπολης ο Κοσκολός

Στη Δόξα Μεγαλόπολης ο Κοσκολός

Αύγουστος 30, 2019 - 18:01
1 σχόλια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Δόξας  ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζεται με τον Δημήτρη Κοσκολό να αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας επιστρέφοντας και πάλι στην Μεγαλόπολη έπειτα από τρία χρόνια.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος όπου αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες της παραμονής του Απόλλωνα Τυρού την περσινή χρονιά όντας μάλιστα και πρώτος του σκόρερ βάζει ξανά την κυανόλευκη φανέλα της Δόξας.

Ο Δημήτρης Κοσκολός έφυγε ως πρωταθλητής έχοντας συνεισφέρει και αυτός στην ιστορική άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική και γυρίζει στην Μεγαλόπολη πιο ώριμος από ποτέ για να συμβάλει στην δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου όπως δηλαδή οραματίζονται και οι άνθρωποι της Δόξας.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κοσκολός ενσωματώθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας της Μεγαλόπολης με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές και τους ρυθμούς να έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.