Στη Βουλή έγινε ο έλεγχος της αλληλογραφίας του Λ. Παπαδήμου

Στη Βουλή έγινε ο έλεγχος της αλληλογραφίας του Λ. Παπαδήμου

Μάιος 27, 2017 - 09:25
1 σχόλια

Στα μηχανήματα της Βουλής φέρεται να έγινε ο έλεγχος της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του φρουρού του. Ωστόσο, από τη Βουλή διαψεύδεται ότι ο σχετικός έλεγχος έγινε εκεί, αφού όπως υποστήριζαν στελέχη της φρουράς, «δεν προκύπτει από πουθενά ότι η αλληλογραφία του κ.Παπαδήμου πέρασε από τη Βουλή».

Ωστόσο ο φρουρός του πρώην Πρωθυπουργού είναι κατηγορηματικός στην κατάθεσή του:  «Παρέλαβα τον κ. Παπαδήμο στις 10:40 το πρωί μαζί με την υπόλοιπη συνοδεία. Μαζί μου πήρα και την αλληλογραφία που είχε φθάσει στο σπίτι. Όταν φθάσαμε στο γραφείο του προέδρου στην Τράπεζα της Ελλάδος πήρα στα χέρια μου και έβαλα στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας τέσσερις φακέλους που τους είχαμε πάρει από το σπίτι και πήγα στην Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου για να γίνει ο έλεγχος. Μόλις τελείωσα μου έδωσαν πάλι τους φακέλους και έφυγα».

Ο πρώην πρωθυπουργός λάμβανε αλληλογραφία από τρία σημεία. Από την Ακαδημία Αθηνών, την Τράπεζα της Ελλάδος και την οικία του. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας συνέλεγαν την αλληλογραφία, προέβαιναν σε έλεγχους στα ειδικά μηχανήματα και στη συνέχεια του την παρέδιδαν. Οπως έχει γίνει γνωστό έως αυτή την ώρα πάντως, η αλληλογραφία του κ.Παπαδήμου που έπαιρναν οι φρουροί του από το σπίτι του ελεγχόταν στη Βουλή, ενώ ό,τι έφτανε για εκείνον στην Ακαδημία και την Τράπεζα της Ελλάδος ελεγχόταν στα μηχανήματα της τράπεζας.

Στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει καταγραφεί έλεγχος αλληλογραφίας. Ούτε όμως και στη Βουλή αφού, ειδικά εκεί, ελέγχεται καθημερινά τεράστιος όγκος. Πιθανότατα θα γίνει έλεγχος στις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διασταυρωθεί η κατάθεση του φρουρού.

(ΠΗΓΗ: protagon.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.