Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα το Menalon trail

Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στην Καλαμάτα το Menalon trail

Φεβρουάριος 10, 2016 - 19:11
0 σχόλια

Το Menalon Trail παρουσιάστηκε την πρώτη ημέρα της έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού “Alterna Messinia 2016”, που πραγματοποιήθηκε στην Καλάματα.

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας με σκοπό την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη μέγιστη δυνατή προβολή της περιοχής.

Την παρουσίαση του ‘’MENALON TRAIL-Προοπτικές επέκτασης του στο νομό Μεσσηνίας’’ έκανε ο Γιάννης Λαγός, εμπνευστής και συντονιστής του MENALON TRAIL. Εκτός των άλλων ο κ. Λαγός μίλησε και για το όραμά τους που είναι το πεζοπορικό μονοπάτι της Μυθικής Πελοποννήσου να ενώνει τους αρχαιολογικούς χώρους : Μεσσήνη, Λύκαιο όρος, Επικούρειος, Ολυμπία, Μυκήνες.

Πρόκειται για το 1ο πιστοποιημένο ελληνικό μονοπάτι μήκους 75km στην ανατολική Γορτυνία και 10ο πιστοποιημένο ευρωπαϊκό μονοπάτι από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων από 33 χώρες με 3.000.000 μέλη. 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.