Στήριξη ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον Παναγιώτη Νίκα

Στήριξη ΝΟΔΕ Αρκαδίας στον Παναγιώτη Νίκα

Μάιος 30, 2019 - 11:22
21 σχόλια

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στηρίζει τον επιτυχημένο αυτοδιοικητικό πολιτικό, τον οποίο χαρακτηρίζουν αρετή και ήθος, εργατικότητα και διορατικότητα. Το πολυδιάστατο έργο του στο Δήμο Καλαμάτας, εγγυάται την αξία του και την ικανότητά του ως ηγετική προσωπικότητα.

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα, με πίστη στο όραμά του και τις προγραμματικές του θέσεις, για τις ιδέες του και προτάσεις του, για Περιφέρεια Πελοποννήσου της οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, της ατομικής προόδου και της συλλογικής ευημερίας.

Για μια νέα Περιφερειακή Αρχή, της ισονομίας και της ισοπολιτείας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Την Κυριακή αγωνιζόμαστε με την Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο, για την πολιτική αλλαγή, για ένα νέο ξεκίνημα, με μια μεγάλη νίκη.

Τίμος Κατσίπος
Πρόεδρος Ν.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας


21 Σχόλια

Αυτό που με το στανιό θέλετε να βγάλετε τον εκλεκτό του Σαμαρά με ξεπερνάει. Αν ήταν τόσο άξιος γιατί χρειάζεται όλο αυτό το σπρώξιμο; Αν είχε πραγματικά διάθεση να δουλέψει για την Πελοπόννησο, γιατί δεν το λέει ο ίδιος αλλά βγαίνετε όλοι εσείς να δηλώνετε ανοιχτά την ψήφο σας για να εκβιάσετε τον κόσμο;

έχετε πάθει πανικό με τον Τατούλη,τραμπουκιζετε και πιέζετε όλο το κόσμο να φωτογραφηθει και να κάνει δηλώσεις.Φέρατε Αυγενάκη,Βορίδη,Άδωνη,Μητσοτάκη,Σαμαρά και τώρα ξανά Μητσοτάκη.Να φέρε όλο το κοινοβούλιο ειναι προτιμότερο!!!με όλα αυτα και πάλι χάσατε,ο πανικός σας είναι ολοφάνερος ,ειμαι νεοδημοκράτης αλλά θα την χαρώ πολυ αυτή την ήττα σας(μας)

«Προσκύνημα» ονομαζόταν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας η δήλωση υποταγής μεμονωμένων ατόμων ή ολόκληρων ομάδων (ή ακόμα και περιοχών) προς τον κατακτητή, εναντίον του οποίου είχαν προηγουμένως εξεγερθεί. Η αποδοχή της υποταγής εκφραζόταν έμπρακτα από τους Τούρκους με χορήγηση στους προσκυνημένους ειδικού πιστοποιητικού, γνωστού ως «προσκυνοχάρτι».Σήμερα το λέμε στα"τέσσερα" όπως μας είπε ο εκ Μεσσηνίας τέως αρχηγός της ΝΔ και τέως πρωθυπουργός; Οι ΝεοΔημοκράτες δεν είμαστε πρόβατα κ. Κυριάκο....., είμαστε υπερήφανοι Έλληνες !

Απάντηση στον 13:01.. Δηλαδή εσύ ΑΝΩΝΥΜΟΣ τι προτείνεις ; Να προσκυνήσουμε στον Σουλτάνο Πέτρο Ταταλιστάν , που έχει μετατρέψει την Πελοπόννησο σε Σουλτανάτο του ;;;;;;; Ο Ασπρογένης και τα γιουσουφάκια του (όπως εσύ...) θα πάτε οριστικά στα σπίτια σας, για να ησυχάσουμε οριστικά από το Τατουλιστάν.

Αν η ΝΟΔΕ στηρίξει Νικά όπως κάνει και με τον Σμυρνιωτη τότε όλοι ξέρουμε ποιος θα βγει την Κυριακή ...

κε Κατσίπο, θα κάνετε και δήλωση στήριξης στον κ. Σμυρνιώτη; Γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουμε κουραστεί να ακούμε ότι η ΝΔ του έδωσε χρίσμα για τη δημαρχία, άσχετα αν δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο ως επίσημη στήριξη από το κόμμα σας ή έστω κάποια σχετική δήλωση από τον πρόεδρό σας, παρά μόνο το ότι είναι φίλος του και εξαιρετική υποψηφιότητα. Κάτι το οποίο όλοι εξέλαβαν ως χρίσμα από τη ΝΔ. Ποτέ δεν ανέφερε ο Μητσοτάκης τη λέξη "χρίσμα" για το Σμυρνιώτη, όσες φορές κι αν ρωτήθηκε. Τελικά ο Σμυρνιώ της έχει χρίσμα από το κόμμα σας; Κι αν ναι, γιατί ντρέπεται ο αρχηγός σας να το πει; Τί φοβάται;

Πιστεύω πως με την ίδια ένταση θα πρέπει να βγεις Τίμο ανοιχτά και απέναντι στις πρακτικές των βουλευτών και των παραγόντων υης Περιφέρειας και να υποστηρίξεις και τον άλλο επιτυχημένο Δήμαρχο το Γιάννη Σμυρνιώτη! Εκτός εάν πριονίζοντας την υποψήφιότητά του στήνεις θεμέλια για αυριανή δική σου υποψηφιότητα στο Δήμο! Ίδομεν!!

Γιατί τη πρώτη Κυριακή τη στήριξε???? Χαχαχα Τατουλης ρε αναχρονιστικά ποντίκια.....

Ο βουλευτής σας (ΠΑΣΟΚ, οικογενειακά) θέλει Τζιουμη για Δήμαρχο και Νίκα για Περιφέρεια γιατί αγχώνεται μήπως και δεν βγει στις εθνικές εκλογές . Και εγώ περιμένετε να μου υποδείξετε τι θα κάνω. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ.

Προσέξτε εκεί στη ΝΔ με τις αφόρητες πιέσεις που ασκείτε υπέρ του Νίκα με το ζόρι, γιατί έχουμε εθνικές εκλογές μεθαύριο. Οι απειλές που εκτοξεύτε αριστερά και δεξιά δεν βοηθούν ούτε τον Νίκα ούτε την παράταξη. Αφήστε τον κόσμο να ψηφίσει με την ησυχία του όποιον γουστάρει, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, οι περιφέρειες και οι δήμοι δεν είναι κόμματα. Και τι θά γίνει δλδ αν βγει ο Τατούλης; Θα μείνει μια περιφέρεια λευκή. Ούτε πράσινη, ούτε κόκκινη, ούτε ροζ. Τόσο πολύ σας χαλάει αυτό; Με την όξυνση και την πόλωση που προκαλείτε, χωρίς λόγο και χωρίς διακύβευμα, αποδυναμώνετε την παράταξη

Μόνο ευχέλαια δεν έχουν κάνει ακόμα αγιασμούς και εξορκισμούς του κακού Περιφερειάρχη, έλεος αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει αυτός και μόνο αυτός. Αυτό που έχετε καταφέρει έως τώρα είναι να γυρίσουμε όλοι μας την πλάτη σε εσάς!!! Η Πελοπόννησος στηρίζει Τατούλη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα στηρίξει Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές η Αρκαδία να το σκέφτεστε και αυτό! Οι Αρκάδες δεν προσκύνησαν ποτέ κανέναν δεν θα το κάνουν τώρα.

@20:47 Πολύ σωστός! Άλλωστε, είναι τουλάχιστον ηλίθιο να πιέζεις Αρκάδες να ψηφίσουν σε ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ένα Μεσσήνιο, ειδικά σήμερα, που η Καλαμάτα πάει έτσι κι αλλιώς με χίλια. Αν βγάλει και περιφερειάρχη, τελειώσαμε. Κύριοι της παράταξης, βλέπετε το δέντρο "Τατούλης" και χάνετε το δάσος "Ελλάδα" και "Αρκαδία". Δεν το καταλαβαίνετε πώς βλάπτετε την παράταξη, ακριβώς πάνω στη στιγμή που πάμε να αναλάβουμε την κεντρική διοίκηση; Μυαλό μηδέν; (και όλα αυτά δεν αφορουν τον Τίμο... αυτός την ποινή του έκανε, αλλά οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι, συμμαζευτείτε...)

Βγαίνει ο πουθενάς ο Τίμος να μας πει τι να ψηφίσουμε. Όταν ο Τατούλης σας έκανε μάγκες εκεί στην ΝΔ δεν είχατε πρόβλημα. Αχάριστοι πολλοί νεοδημοκράτες της Αρκαδίας.

Ακουσε καλά κύριε Βλάση. Δεν μπορείς να στηρίζεις Νίκα στην Περιφέρεια και Τζιούμη στην Τρίπολη. Να θέλεις δηλαδή και τα δικά σου δικά σου, και τα δικά μας δικά σου. Μας χρωστάς πάρα πολλά στην παράταξη. Και εμείς δεν σου χρωστάμε τίποτα. Kατάλαβες; Αποφάσισε με ποιον είσαι, αλλιώς τράβα σπίτι σου

Ηρθε η ώρα να τελειώσει ο μόνος που ωφελήθηκε από την αποσάθρωση του πολιτικού σκηνικού και εξελίχθηκε σε καθεστωτικό παράγοντα αξιοποιώντας την μαρξιστική παιδεία του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.