Στις 9 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Στις 9 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 14:39
0 σχόλια

Τα μέλη της διακομματικής επιτροπής κατέληξαν σε συμφωνία για το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου. Έτσι, η οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο στούντιο της ΕΡΤ, στις 22:00. Η τηλεμαχία θα διαρκέσει έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, ενώ ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι που θα επιλέξουν οι ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας. 

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της διακομματικής θα συνεδριάσουν εκ νέου, προκειμένου να ορίσουν τους κανόνες του διαλόγου. Το ντιμπέιτ θα έχει τρεις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, αλλά και μια τέταρτη, όπου οι δημοσιογράφοι θα υποβάλλουν χωρίς περιορισμούς την ερώτησή τους.

Συγκεκριμένα, οι θεματικές είναι: οικονομία, κοινωνία - δικαιοσύνη και μεταναστευτικό. 

Και, από την άλλη πλευρά, ακόμη συνεχίζονται οι συζητήσεις ως προς το αν τελικώς θα γίνει και ένα δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μεϊμαράκη, το οποίο πιθανότατα προσδιορίζεται για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.