Στο βάθρο των νικητών ο ΚΟΑΤ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών

Στο βάθρο των νικητών ο ΚΟΑΤ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών

Ιούλιος 28, 2014 - 10:39
1 σχόλια

Με μία εξαιρετική εμφάνιση οι αθλητές  και οι αθλήτριες μας ανέβασαν τον ΚΟΑΤ στο βάθρο των νικητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στις  22-27 Ιουλίου στο κολυμβητήριο των Ιλισίων. Στην μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση της αγωνιστικής χρονιάς οι αθλητές μας  κατέκτησαν ένα χάλκινο μετάλλιο και συμμετείχαν σε επτά τελικούς, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Αναλυτικά, η 14χρονη Σιψή Κων/να  κατέκτησε την 3η θέση στα 50μ. ύπτιο, την 4η θέση στα 100μ. πεταλούδα και την 8η θέση στα 50μ. πεταλούδα.
Στην πρεμιέρα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι 13χρονοι αθλητές μας συμμετείχαν σε τέσσερις τελικούς και κατέκτησαν: ο Κόκκος Θεόδωρος την 5η θέση στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο, ο  Αγγελόπουλος Πέτρος την 5η θέση στα 50μ. πρόσθιο και την 7η στα 200μ. πρόσθιο ενώ η Κωτσίρου Βασιλική έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση βελτιώνοντας τις ατομικές της επιδόσεις.

Τις ατομικές τους επιδόσεις βελτίωσαν και οι «μεγάλοι» της αγωνιστικής μας ομάδας, ο Ασσιούρας Νίκος στα 50 μ. ελεύθερο και 50μ. ύπτιο, ο Κωτσίρος Γιάννης και η Μανωλοπούλου Βανέσα στα 50μ. ύπτιο και η Καραμήτου Αναστασία στα 50μ. ελεύθερο, 50μ.  και 100μ. ύπτιο.

Μεγάλες επιτυχίες όμως είχαμε και στην προ-αγωνιστικής μας ομάδας αφού μετά την ανακοίνωση από την ΚΟΕ των καλύτερων  επιδόσεων για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014, τρεις αθλητές μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και πιο συγκεκριμένα, ο 11χρόνος Μητσόπουλος Παναγιώτης στην 3η θέση στα 50μ. ελεύθερο, η 11χρόνη Χρυσικού Κωνσταντίνα στην 7η θέση στα 50μ. πρόσθιο και ο 10χρονος Μανωλόπουλος Δημήτριος στην 4η θέση στα 50μ ελεύθερο.

Στο κλείσιμο αυτής της τόσο επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Τρίπολης κο. Σμυρνιώτη Ιωάννη και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κα. Ζαμπαθά Χριστίνα, που διατηρούν το κολυμβητήριο ανοικτό, κόντρα στους δύσκολα οικονομικά καιρούς που ζούμε, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στα παιδιά μας να αθλούνται και να εκπροσωπούν την πόλη μας σε πανελλήνιες διοργανώσεις.
Να ευχαριστήσουμε ακόμα, τον αθλίατρο της ομάδας κο. Βεκιάρη Ιωάννη, τον διατροφολόγο κο. Μπερτζελέτο Δημήτριο και τον φυσικοθεραπευτή κο. Μουστόγιαννη Γεώργιο , που στήριξαν τους αθλητές μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, αλλά και τους γονείς όλων των αθλητών μας που στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε αγωνιστική του προσπάθεια καθώς και την προπονήτρια της ομάδας κα. Οικονόμου Κωστούλα που προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  την ομάδα για τις υψηλότερες κολυμβητικές διακρίσεις.

Καλό καλοκαίρι …. καλή ξεκούραση και…ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αρχίζει να κινείται σε υψηλό επίπεδο και η κολύμβηση στην πόλη μας.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτριά τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.