Στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Δεκέμβριος 29, 2019 - 17:01
0 σχόλια

Στο πλευρό του πατρός Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου, που προσφέρει στέγη, τροφή και εκπαίδευση σε εκατοντάδες παιδιά, βρίσκεται ακοκύραστα ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. Παρά το τσουχτερό κρύο, οι υπεύθυνοι του οικίσκου όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου βρίσκονται στο πόστο τους. Ο Τάσος Παπαζαχαρίας γράφει:

Στη Τρίπολη χιονίζει από τα ξημερώματα και το κρύο είναι τσουχτερό!

Οι σκέψεις μας σε τέτοιες περιπτώσεις γυρίζουν γύρω από τους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά εκείνα που η τύχη τους τα έριξε στους δρόμους απροστάτευτα!

Η ΚΙΒΩΤΌΣ του ΚΌΣΜΟΥ υπό την αιγίδα του Πάτερ Αντώνιου δίνει μια ανακούφιση σε εκατοντάδες παιδιά, προσφέροντας ένα πιάτο ζεστό φαγητό και ένα ζεστό κρεβάτι για να μετριάζει τη πίκρα τους αυτές τις μέρες!

Η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στέκεται στο πλευρό του Πάτερ Αντώνιου και συγκεντρώνει τρόφιμα για τα παιδιά αυτά, που τα έχουν μεγάλη ανάγκη, ώστε να μη μας κοιτάζουν από το παράθυρο όπως στη φωτογραφία μας το κοριτσάκι με τα σπίρτα!

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.